Разяряват се често: 6-те най-нервни и агресивни зодии

23288
Разяряват се често: 6-те най-нервни и агресивни зодии
Снимка: iStock

Определено сме чували легенди за представителите на някои зодиакални знаци - най-вече за това колко са отмъстителни, злобни, агресивни, злопаметни и т.н. Вероятно след тези определения в съзнанието ви изникват и определени зодии, като астролозите потвърждават, че някои от тях в действителност реагират по-нервно и агресивно и понякога се достига до насилие. Вижте дали вашата е сред тях:

Скорпион

Скорпионът с наслада ще наблюдава как се мъчите след като сте се докоснали до неговата отрова. Разбира се, неговата цел в живота не е да ви прави тъжни и нещастни, но ако му забиете нож в гърба - ще се сблъскате с най-тъмната му страна. Ако са разочаровани от вас или в пристъп на гняв - то Скорпионът със сигурност не би ви посегнал или ударил, тъй като тези леки физически актове на насилие не са му на нивото. Ако ще прибягва до физическа разправа, то никак няма да е безобидна.

Овен

Представителите на този зодиакален знак са сред най-агресивните и палят за части от секундата. При разправия или спор те не могат да се държат спокойно, както и когато усещат заплаха - за тях най-добрият начин да се предпазят е чрез физически актове. Овенът се свързва с войни и убийства и неслучайно е най-силният от всички знаци.

Кои са най-несъвместимите зодии за брак - няма да спрат скандалите между тях

Телец

Телците са изключително инатливи и твърдоглави личности, които биха направили всичко, за да постигнат своето. За разлика от предните два знака обаче, те не са до такава степен насилствени. Но и не са сред най-спокойните - ако ги изнервите твърде много, не очаквайте, че ще стои срещу вас спокоен.

Лъв

Представителите на този знак жадуват за внимание, власт и победа. Лъвовете избухват твърде лесно и прибягват до агресия. Нямат никакво търпение и когато му “падне пердето” не мисли, а директно действа. Действията му понякога обаче са свързани и с физическо насилие, за което не признава вината си, нито чувства такава.

Скандали с колеги ще преследват тези зодии през втората декада на декември 2022 г.

Дева

Колкото и да сте изненадани да видите този знак тук, Девите също спадат към най-насилствените знаци според астролозите. В повечето случаи те само си представят как ви нападат или разрушават, но понякога се случва да приложат тези актове на насилие и извън въображението си.

Стрелец

Представителите на този знак са може би най-спокойните от всички изброени. Ако го ядосате или обидите, Стрелецът веднага ще започне да мисли начини за отмъщение и да си представя различни насилствени сценки в ума, които обаче реализира твърде рядко. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април
Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

В света на астрологията всяка зодия носи своите уникални качества. Но както обичаме да казваме, звездите обичат да чакат до последно, за да ни зарадват....