Седмичен хороскоп за 15-21 май 2023 г.

23187
Седмичен хороскоп за 15-21 май 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще трябва да стъпите здраво на краката си и да се опитате да бъдете по-малко зависими от другите. В четвъртък ще ви зарадват новини в личния живот. В събота звездите ви предсказват пълна заетост: вие самите няма да си оставите нито минута свободно време, но наистина ще имате много работа по довършване на дома.  В неделя е най-добре да посветите изцяло на пълноценна почивка сред природата.

Телец

В началото на тази седмица може да бъдете обзети от апатия и разсеяност. Още в сряда обаче те ще бъдат заменени от бодрост, оптимистично настроение и активно търсене на печеливши решения, както в работата ви така и за всичко, свързано с личния ви живот. В четвъртък и петък ви очаква голямо натоварване. В крайна сметка вашият титаничен труд ще бъде оценен от всички, дори може да очаквате сериозна награда. Помислете за усвояване на нови професионални умения.

Близнаци

Седмицата ще бъде хармонична и ще ви донесе много радост и спонтанност. Вашият любим може да ви изненада с романтична среща и дори да ви зарадва с предложение за брак. В работата не се притеснявайте да покажете своите организаторски и лидерски качества, както и творчески способности. Очакват ви успех и печалба. Звездите обещават: надеждите ви ще се изпълнят в момента, когато се уморите да се надявате на чудо.

Рак

През тази седмица може да има известно напрежение поради проблеми, които не са ваши, но ви засягат. Във вторник и сряда се опитайте да организирате мислите си и да се съсредоточите върху професионалните си проблеми. Делата, които поемате тогава, ще ви спечелят уважението на колеги и началници. Това е добър момент да повишите интелектуалното си ниво. През втората половина на седмицата лесно ще създавате контакти, ще съумеете да печелите на своя страна точните и интересни хора. В петък ще трябва да вземете сериозно решение, свързано с личния ви живот.

Лъв

През тази седмица може да разширите кръга на общуване. Може би ще имате повод да се подготвите за път. В сряда интересно запознанство ще допринесе за промени в личния живот. Четвъртък ще ви донесе прилив на енергия - през този ден можете да направите много и да изпитате чувство на удовлетворение от резултатите. Почивните дни е по-добре да прекарате в хармония със семейството.

Дева

Седмицата ще е благоприятна и подходяща за обучение и търсене на нова работа. В понеделник вашият авторитет може да бъде повишен от ваша благородна постъпка. Във вторник и сряда много неща ще се получат от само себе си, по инерция и това ще ви спести много усилия. В четвъртък не влизайте в спор, ако не сте напълно сигурни, че сте прави. В края на седмицата се пригответе за неочаквано пътуване.

Везни

В началото на седмицата ще искате да добавите загадъчност и тайнственост в личния си живот. По този начин наистина ще привлечете много хора, но имате ли нужда от това? В четвъртък животът може да ви подложи на изпитание за издръжливост и независимост. Плановете ви за седмицата могат внезапно да се променят. В петък поемете инициативата в работата и тя ще бъде възнаградена. През почивните дни не забравяйте за семейните проблеми, които, ако не бъдат решени сега, ще прераснат от незначителни в големи.

Скорпион

През тази седмица вашата решителност, активност и бизнес нюх няма да останат незабелязани. Периодът е добър за кариерно израстване и нови бизнес проекти. В сряда осигурете подкрепа само на тези, които са наистина важни и интересни за вас, опитайте се да не губите времето и енергията си. В петък бъдете внимателни и снизходителни към близките си хора, прощавайте им малките недостатъци и слабости и не ги обиждайте.

Стрелец

През тази седмица приемайте всичко по-лесно и по-спокойно, не поемайте решението на всички задачи, които по един или друг начин възникват пред вас. Във вторник планирайте действията си до най-малкия детайл, това ще ви помогне да избегнете нежелани ситуации. В четвъртък избягвайте грубите думи и неочакваните пътувания. В края на седмицата ще имате шанса да направите пробив в кариерата си, но първо определете приоритетите си и преценете дали си струва да промените съдбата си или е по-добре да оставите всичко както е.

Козирог

През тази седмица е препоръчително да не отлагате завършването на важни дела за далечното бъдеще. Сега ще имате нужда от такова качество като общителност, то ще ви помогне да успеете в преговорите с важни хора. Опитайте се реалистично да оцените възможностите си и да не се разстройвате в случай на внезапен провал. Просто коригирайте грешките си и скоро ще постигнете целта си. Препоръчително е засега да се откажете от авантюристичните планове.

Водолей

През тази седмица не е желателно да се градите грандиозни планове. Посветете се на рутинни действия. Във вторник ще бъдете принудени да решавате голямо разнообразие от служебни проблеми едновременно. Може да се наложи да действате като посредник по искане на приятели или близки за решаването на важен семеен въпрос. През почивните дни ще имате време за развлечения, пътувания или посещение при роднини.

Риби

Тази седмица, помагайки на други хора, ще разберете как по-добре да се справяте с вашите собствени. Ще имате и възможност да отидете на кратко пътуване, да посетите някого, когото не сте виждали отдавна. В личния живот направете всичко възможно, за да избегнете отрицателните емоции. Наблегнете повече на физическата натовареност и разходките навън. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Цветно Пълнолуние на 23 май 2024 г. - важни съвети за всяка зодия

Тези две зодии са предопределени да пренаредят съдбата си днес, 20 май 2024

На 20 май: Тези зодии трябва да приемат съдбата си на самотници

Светът е оцелял, защото се е смял: Това важи и за тези зодии днес, 20 май 2024

В понеделник: Дълбоко заровените тайни на тези зодии излизат наяве

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 20 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 20-26 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com