Седмичен хороскоп за 20-26 февруари 2023 г.

24157
Седмичен хороскоп за 20-26 февруари 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица много от плановете ви ще станат реалност. Малка е вероятността да срещнете някакви трудности. Единствено в сряда лошата комуникация може да ви изиграе лоша шега. Бъдете сигурни, че разбирате правилно какво иска отсрещната страна. В петък ви очаква приятна изненада, свързана с работата. През почивните дни не се товарете с излишна работа и проблеми.

Телец 

В началото на седмицата може да откриете неточности в общата работа с бизнес партньори или половинката ви. Звездите обаче не ви съветват да разразявате конфликт. Изчакайте да видите как ще се развие ситуацията. Важното да имате резервен вариант за действие, който да използвате в случай, че нещата се объркат. През почивните дни помислете за активна гимнастика или дълга разходка.

Близнаци

През тази седмица би било хубаво да опитате силите си в нови и неизследвани области. Във вторник избягвайте радикални промени, новото трябва да се изгражда постепенно. В сряда трудна ситуация в личния ви живот може да изисква незабавно разрешение. Не забравяйте, че носите отговорност за действията си. През почивните дни не се заседявайте вкъщи - отидете на гости на приятели.

Рак

През тази седмица доброто ви настроение и въодушевление ще ви позволят бързо и лесно да разрешите всякакви проблеми. Не се стремете да се втурвате в необятността на задачите и отговорностите. Оставете си повече време за почивка, разходки, срещи, с приятелите. През почивните дни съдбата ще ви подскаже, че мечтите ви са правилни и те наистина са на път да се сбъднат.

Лъв

Очаква ви сложна седмица. В понеделник е по-добре да отложите сключването на сделки и договори, подписването на важни документи и уреждането на правни въпроси. През този ден стойте далеч от всякакви интриги и задкулисна суета. Вторник ще бъде подходящо време за кариерно израстване, можете да покажете своя професионализъм. В петък бъдете внимателни с нови хора, по-добре е да общувате със стари приятели.

Дева

Ако обмисляте смяна на работата, сега е добър момент да действате по въпроса. В понеделник много неща ще ви дразнят, но до сряда конфликтите ще се изгладят от само себе си. В четвъртък ще можете да разчитате на помощта на приятели по важен личен въпрос. През почивните дни не оставайте в града, разходете се сред природата - тя ще се отрази благоприятно на настроението ви.

Везни

През тази седмица вашите най-смели идеи и планове ще срещнат разбиране и подкрепа от страна на тези, от които зависи осъществяването им. Точно сега не бъдете скромни, оставете вашите таланти и способности да се разкрият. В личен план също ще имате възможност да се проявите като коректен партньор. Почивните дни посветете на семейството. 

Скорпион

През тази седмица ви очакват положителни промени в личния живот. Ще имате силно желание да осъществите мечтите си - не го пропускайте. Разчитайте само на собствените си сили и не се подавайте на ласкателства. Те могат да замъглят ума и преценката ви. Сега е време за смели действия и високи резултати. Заслужавате всичко хубаво, което ви се случва. 

Стрелец

През тази седмица ще имате купища идеи и проекти и повечето от тях ще донесат сериозна печалба. Късметът ще е особено благосклонен към онези от вас, които се занимават с журналистика и книгоиздаване. В сряда ще имате желание да започнете всичко отначало. Време е да промените нещо и да направите крачка към своето щастие. Струва си безмилостно да изхвърлите всичко, което се е натрупало през годините и да се отървете от остарели отношения.

Козирог

През таи седмица резултатите от работата вече могат да ви зарадват и да донесат морално и дори материално удовлетворение. В средата на седмица ви очаква разговор със стар приятел. Някои представители на знака може да възродят стара любов. През почивните дни не оставяйте работа, която чака от седмици. Запретнете ръкави и довършете отдавна започнатото.

Водолей

През тази седмица оставете плановете настрана. Сега няма да имате време да се занимавате с нещо прекалено сериозно. Отпуснете се и помечтайте. В сряда може да се разочаровате от любим човек. В събота ще трябва да защитите идеите си, доказвайки тяхната реалистичност. Посветете уикенда на дома или на себе си. Занимавайте се със самообразование и самоусъвършенстване.

Риби

През тази седмица ще трябва да бъдете изключително активни. Вашето участие ще е желано на всички фронтове в житейската сфера. Много е важно да сте уверени и целенасочени. Със сигурност по този начин ще успеете да постигнете целите си, дори и такива, които не сте планирали. В личен план ви очаква сериозна победата. Вашата честност и откритост ще бъдат верни съмишленици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Цветно Пълнолуние на 23 май 2024 г. - важни съвети за всяка зодия

Тези две зодии са предопределени да пренаредят съдбата си днес, 20 май 2024

На 20 май: Тези зодии трябва да приемат съдбата си на самотници

Светът е оцелял, защото се е смял: Това важи и за тези зодии днес, 20 май 2024

В понеделник: Дълбоко заровените тайни на тези зодии излизат наяве

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 20 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 20-26 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com