Седмичен хороскоп за 20-26 ноември 2023 г.

25660
Седмичен хороскоп за 20-26 ноември 2023 г.
Снимка: iStock

През новата седмица една от зодиите ще има възможността да реализира напълно намеренията си в професионалната сфера. Друга ще има шанс да постигне щастие в личен план. Кои са щастливите дни всеки един от знаците вижте в седмичния  хороскоп за 20-26 ноември 2023 г.

Овен

През тази седмица ще сте в състояние да повлияете върху хода на събитията. Вашите усилия ще имат сериозен ефект и обстоятелствата ще работят за вас. Използвайте този момент, за да постигнете това, което желаете. Реалността ще е изключително късметлийска - не губете време в чудене дали е възможно, а хванете шанса си и го използвайте. Най-успешните ви дни ще са вторник и събота. През почивните дни ще може да моделирате ситуацията в личния ви живот изцяло във ваша полза.

Още: За кои зодии идва най-късметлийската седмица от есента?

Телец

През тази седмица за вас е важно да се съсредоточите върху работата си, ако искате да успеете. Скромността е най-оптималната линия на поведение сега. Въпреки че не е лесно да пазите тайни, ако не го направите, вие и хората, които ви се доверяват, може да си навлечете проблеми. Във вторник е по-добре да не вземате прибързани решения, препоръчително е да обмислите всичко и да се консултирате със специалист по дадения въпрос. В четвъртък не е препоръчително да преговаряте и да сключвате важни сделки. През почивните дни очаквайте гости от друг град.

Близнаци

През тази седмица при вас се очакват промени в работата и то към по-добро. Може да се надявате на повишаване на заплатата, също така сега е моментът да настоявате за оптимален график на дейността. Опитайте се да обмислите нещата много внимателно, преди да кажете своите искания. Успехът във всеки преговор ще зависи единствено от яснотата на вашата аргументация. Ще имате късмет и с пътуванията. В любовната сфера очаквайте добри новини. Не пропускайте момента, за да постигнете стабилност и яснота в отношения с човека, с когото искате да споделите живота ви.

Още: Седмицата на Големите пари се задава за 4 зодии!

Рак

През тази седмица не трябва да се поддавате на провокации. Дори за малко не се оставяйте да бъдете контролирани от негативни емоции. Седмицата ще е изключително ефективна в работен план, опитайте се да оползотворите творческите си способности. В личен план не дърпайте одеялото единствено върху себе си, по-добре е да работите в екип със своята половинка. Ще бъдете приятно изненадани от желанието за взаимност и компромис от другата страна. Почивните дни са подходящо време за разрушаване на старото и създаване на ново най-вече в личен план. Щастливи дни - понеделник и сряда.

Лъв

Седмицата носи риск от кавги и разочарования в личния живот. Може да се наложи да изградите нови взаимоотношения. Опитайте се да избягвате диктаторските нотки в разговорите и поведението. Сега  е моментът да се вслушате в съветите на другите, особено ако са ваши приятели от дълги години. Що се отнася до професионалната сфера, за да изразходвате енергията и нервите си по-икономично, препоръчително е да се концентрирате върху една от най-неотложните задачи. Посветете втората половина на седмицата на работа и творчество. Щастливи дни - вторник, четвъртък и събота.

Още: Ето кои са сродните души на зодия Телец според астрологията

Снимка: iStock

Дева

Тази седмица е време за решителни действия. Ще излъчвате енергия и бодрост, така че спокойно ще се справяте с трудностите и предизвикателствата, които ще се изпречат на пътя ви. Във вторник може да ви бъде предложена интересна и перспективна работа, заемете се с нея в сряда. И двата дни са благоприятни дни за решаване на делови проблеми - одобрения и подписване на официални документи ще минат безпроблемно. В сряда може да имате много работа, но ще бъде интересна и вълнуваща. През почивни дни отношенията с близките ще са хармонични, а децата ви ще ви радват с постиженията си. Щастливи дни - четвъртък и петък.

Още: Край на Ноември - край на тревогите за тези зодии!

Везни

За да се радвате на положителни резултати през новата седмица е най-добре да планирате всички важни дела за понеделник и сряда. В четвъртък околните ще са съпричастни към вас - очаквайте помощ и подкрепа.  Събота е добър ден за разрешаване на натрупаните проблеми у дома. Опитайте се да се придържате към философските възгледи за случващото се и да не падате духом. Щастливи дни - вторник и събота.

Скорпион

През тази седмица стига да поискате ще сте способни на чудеса. Сега ще можете да направите почти невъзможното, стига са поискате. Сега вашата победна офанзива в кариерата ви ще продължи с тройна сила, а съвсем до скоро дори не можехте да си представите толкова впечатляващ резултат от действията ви. Все пак не забравяйте за личния си живот. Очаква ви страстна среща в средата на седмицата. Щастливи дни - вторник и четвъртък. 

Още: Ако Съдбата им поднесе лимони - 4 зодии ще си направят лимонада!

Стрелец

През тази седмица пред вас ще се открият нови възможности и изкушения. Не поставяйте на плещите си повече, отколкото можете да понесете. Вторник е подходящ за дълги пътувания и нови запознанства. В петък внимавайте с думите си, обмисляйте добре какво казвате, тъй като може да дадете невъзможни обещания и да се окажете в деликатна позиция. През почивните дни се стремете към хармония, баланс и спокойствие. Щастливи дни - сряда и петък.

Козирог

През тази седмица ще се радвате на признание. Сега вашите близки ще оценят постиженията ви.
Очаква ви доста гореща седмица в личен план. Докато активно се справяте с натрупаните проблеми, се опитайте да не отчуждавате от правилните хора. Препоръчително е да планирате най-важните неща: срещи, решения на проблеми за първата половина на седмицата. В сряда си струва да проявите повече отговорност и инициативност. В петък бъдете внимателни в общуването с бизнес партньори. В събота е възможна романтична среща.

Още: 3-те женски зодиакални знака, които привличат най-много мъжете и владеят сърцата им

Водолей

През тази седмица ще имате реален шанс да реализирате грандиозните си планове. Единственият враг, който може да ви попречи, ще бъде вашата собствена изнервеност и несигурност в силите ви. Способни сте да реализирате всичко или почти всичко, като предприемете решителни действия и проявите логика и последователност. В края на седмицата натоварването ще се увеличи, но ще имате повече от достатъчно енергия и сила. Препоръчително е да отложите дългите пътувания и ненужните срещи. Щастливи дни - четвъртък и неделя.

Риби

Това е седмица, в която да поработите за подобряването на самочувствието ви. Възможна е неочаквана промяна на мястото на пребиваване или работата. Понеделник е добър ден за общуване, започване на образователен курс или преговори с бизнес партньори. Във вторник активността и инициативността от ваша страна ще са полезни за кариерното ви израстване. В сряда вашата емоционална уязвимост заплашва да излезе на повърхността - не го допускайте. Вместо това намерете време да повървите повече пеша, за да изразходите излишната енергия. През почивните дни вложете енергия за разбиване на старото и започване на нещо ново. Ще имате много място за избор. Щастливи дни вторник и събота.

Месечен хороскоп за ноември 2023 г. Индивидуален!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com