Срамна сряда ще се наложи да изтърпят тези зодии

6420
Срамна сряда ще се наложи да изтърпят тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Срамната Сряда е тук и ние всички сме под нейното влияние. Но има 4 зодии, които ще изпитат допълнително усещането на гняв, срам и неудобство. Тези зодии ще искат всичко да приключи по-бързо, за да не прекарват повече време в този неприятен ден. В тази статия ще разберете кои зодии са тези, и защо Срамната Сряда е толкова тежка за тях.

Телец

Телецът е известен със своята земна същност и материални ценности. Те обичат да имат контрол върху ситуациите и предпочитат да не се поставят в неприятни ситуации. За тях, Срамната Сряда може да е просто непоносима. Телецът може да се чувства уязвим, защото тази дата влиза в конфликт с техните рътини и потребности. В този ден съдбата може да им донесе някаква неприятност, което не е нещо, което Телецът обикновено понася добре.

Дева

Девата е перфекционистът на зодията. Те обичат да имат контрол върху ситуациите и с внимание към всеки детайл. В случай, че събитията на Срамната Сряда предизвикат грешка или липса на контрол, Девата може да се чувства превъзмогната и това може да бъде много тежко за тях. Те може би дори да започнат да се чувстват малкомбройни и ужасяващи заради това.

Козирог

Козирогът е известен със своята работоспособност и амбиция. Те обичат да взимат на себе си отговорности и да се справят отлично със своята работа. Но Срамната Сряда може да направи тези последните задачи трудно поносими за тях. Козирогът може да се чувства зависим и неспособен да контролира ситуацията около тях. Това може да бъде много тежко за тях, тъй като те обикновено са много силни и независими.

Риби

Рибите са емоционални и чувствителни. Те служат като вълнуващ резервоар на енергия за техният окръг. Затова Срамната Сряда може да бъде особено трудна за тях. В този ден те може да се чувстват затруднени за комуникация и по-нервни от обикновено. Всички бързаме да кажем или направим нещо, за което да се чувстваме провинени, когато Срамната Сряда е в сила. За Рибите, това може да е катастрофално за техния здрав разум.

Срамната Сряда може да бъде трудна за много хора, но за тези четири зодии е по-тежка от обичайното. Всичко е още по-несносно от обумяването на направена грешка. Но независимо от това, колкото и тежки да са ситуациите, Срамната Сряда идва и преминава. Така че ако сте тези зодии, просто постарайте се да оцелеете през деня, и си спомнете, че утре все ще бъде нов ден. И кой знае, може би става въпрос дори за урок, който може да ви направи по-силни и по-добри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com