Съвет за всяка зодия за днес, 14 април 2024

13622
Съвет за всяка зодия за днес, 14 април 2024
Снимка: istock

Овен

Устоявайте на импулса да изкажете мнението си. Склонни сте да променяте мнението си. По-добре е да се държите стабилно, отколкото да изказвате мнението си, когато ви хрумне. Оттеглянето в един прекрасен свят на фантазиите ще успокои изтерзаните ви нерви. Денят е чудесен да останете в леглото с любимия човек. Почитателите ви могат да почакат, докато презаредите батериите си.

Телец

Още: Тези зодии са родени изпечени лъжци

Доверете се повече на сърцето си, отколкото на главата си. Ако сте се чудили дали да се включите в курс или пътуване, направете го. Вземете със себе си допълнителна чанта, тъй като със сигурност ще намерите красиви подаръци за приятели, семейство и - най-важното - за себе си. Приятелството може да се превърне в романтика, ако сте склонни на това. Насладете се на страстна връзка с някого, на когото имате доверие и когото обожавате.

Близнаци

Това, че някой приятел ви дава съвет, не означава, че трябва да го приемете. Вие сте заети да претегляте възможностите си. Отложете дадена стъпка, докато не се запознаете с всички факти. Междувременно хората харесват вашите публикации и творчески принос. Ако копнеете да си намерите работа в бляскава организация, кандидатствайте днес. Имате таланта да усещате интуитивно желанията и нуждите на хората, дори преди те да са способни да ги изразят.

Рак

Няма да впечатлите авторитетна фигура, като скачате по нейна команда. Подхождайте премерено към всичко, което правите. Ако не сте съгласни с дадено предложение, говорете открито. Бъдете твърди. Инстинктите ви са точни и ще предотвратят неловка грешка. Шансът да отидете на бляскаво пътуване ще се падне на вас. Опаковайте банския си костюм, тъй като изглежда, че ще имате възможност да разпускате край басейн, море или езеро.

Лъв

След като сте били обсебени от работа и здравословни проблеми, решавате най-накрая да се отпуснете и да се забавлявате. Дайте си хубава награда. Внимателен партньор иска да ви обсипе с ласки; позволете му. Да се наслаждавате на сиянието на тяхното обожание ви кара да мъркате от щастие. Ако сте се опитвали да проявите своето желание за успех, това може да се случи днес. Прекарайте няколко минути, като си представяте какво е усещането да сте в прегръдките му.

Дева

Притесненията за пари няма да подобрят финансовото ви положение. Оценяването на способността ви да превръщате сламата в злато ще го направи. Упражнявайте се да пренасочвате мислите си всеки път, когато се уловите, че се притеснявате за сметките, завиждате на чуждия късмет или проклинате заплатата си. Представете си, че поглеждате към банковото си приложение и виждате голямо салдо в чековата си сметка. Излъчвайте вибрациите на желания автомобил. Използвайте силата на ума си, за да реализирате любовната връзка на мечтите си.

Везни

Престанете да позволявате на член на вътрешния ви кръг да диктува дали чувствата ви са валидни. Емоциите ви не подлежат на обсъждане. Начинът, по който ги изразявате, прави разликата между това да останете заклещени там, където сте, и това да се катапултирате към по-високо ниво на щастие. Луксът е като храна за вас. Поглезете се с нов аромат, комплект чаршафи или чифт обувки. След това използвайте повишеното си настроение, за да направите важна промяна, като например да започнете да спортувате повече или да се освободите от ненужните дрехи в гардероба си.

Скорпион

Любовта е на ваше разположение. Ако ви се струва, че някой се опитва да разбие защитата ви, значи е така. Отвърнете на тлеещия му поглед с кимване или слаба усмивка, след което се отправете на уединено място, където можете да се отдадете на страстта. Не се интересувате от романтика? Впрегнете енергията си в творчески проект, който кара сърцето ви да пее. Не показвайте работата си на никого другиго. Запазете това начинание като личен въпрос. По този начин няма да се чувствате принудени да правите компромиси с визията си.

Стрелец

Вие сте известни с това, че казвате неподправената истина, но може би ще искате да проверите този импулс, когато се занимавате с любовен интерес. Ако се подигравате на сутрешния му дъх или на главата му, може да попаднете в кучкарника, а това е последното място, на което искате да бъдете. Може да ви се отдаде възможност да разгледате красиво място за живеене. Използвайте дарбата си да говорите, за да договорите изгодна лихва по жилищен кредит. Или пък можете да си издействате по-нисък наем.

Козирог

Семейството може да ви подтиква да промените поведението си. Игнорирайте тези дребни критики и продължавайте да се справяте. Въпреки че не вземате бързи решения, това никога не е пречило на успеха ви. Продължавайте да правите нещата със собственото си темпо. Ако определен стил не ви допада, запазете своя начин на действие. Ще получите прекрасно потвърждение от човек, на когото се възхищавате и уважавате. Чувството е страхотно да впечатлиш тези, които споделят високите ти стандарти.

Още: Високо напрежение: Животът на тези зодии минава в стрес

Водолей

Разстройващ имейл или текст заплашва да ви извади от равновесие. Практикуването на простото изкуство на ревизията ще ви се стори терапевтично. Просто отделете няколко минути, за да се съсредоточите, дишайте дълбоко и си представете сцената така, както бихте искали да се развие. Потопете се в чувството, че сте похвалени, благодарени или приети, за няколко мига. След това отворете очи и продължете деня си, знаейки, че сте оформили бъдещето по желания от вас начин. Очаква ви доходна работа с много бляскави придобивки.

Риби

Днес можете да завъртите всеки на малкия си пръст. Възползвайте се от тази възможност, за да оплетете конкретен човек в мрежата си от интриги. Това също е подходящо време за покупка на тоалетни принадлежности, козметика, дрехи, обувки и бижута. Не се притеснявайте за цената - гледайте на тези покупки като на инвестиции в личното щастие. Има голяма вероятност днес да получите няколко безплатни подаръка; приемете ги с благодарност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април
Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

В света на астрологията всяка зодия носи своите уникални качества. Но както обичаме да казваме, звездите обичат да чакат до последно, за да ни зарадват....