Тревожна Събота очаква тези 3 зодии

8505
Тревожна Събота очаква тези 3 зодии
Снимка: iStock/Guliver

За някои зодиакални знаци съботата може да бъде ден на душевни терзания и стрес. Близнаците, Везните и Рибите трябва да очакват днес да изпитат някои неприятни емоции, тъй като мощните астрологични енергии засягат живота им по дълбок начин. Но защо? Нека разгледаме по-отблизо какво очаква тези зодиакални знаци през днешния ден.

Близнаци

За Близнаците предизвикателството в събота идва от Марс в Телец, който се противопоставя на ретроградния Меркурий в Близнаци. Това ще създаде напрежение, което може да се прояви като тревожност или гняв. Близнаците трябва да се опитат да се съобразяват със задействащите ги фактори и да практикуват грижа за себе си, когато започнат да се чувстват претоварени. Важно е също така да помните, че Ретроградният Меркурий понякога повдига стари въпроси, които трябва да бъдат решени; ако нещо от миналото се появи неочаквано в събота, може би е разумно да отделите известно време за размисъл, преди да се заемете с него.

Везни

В събота Везните ще бъдат изправени пред предизвикателството на Сатурн във Водолей, който се противопоставя на Венера във Везни. Това ще доведе до усещане за тежест или застой на място - не точно приятно чувство! За да се преборят с тази тежка енергия, Везните трябва да се съсредоточат върху дейности, които обичат, или да прекарват време с хора, които ги карат да се чувстват свободни и щастливи. Също така трябва да избягват да вземат важни решения, докато се чувстват под напрежение, тъй като в този момент може да нямат най-ясна перспектива.

Риби

Събота ще донесе на Рибите много вътрешни вълнения благодарение на Венера, която се изправя срещу Нептун в Риби. Това ще събуди чувство на несигурност и объркване, с които може да е трудно да се справим - особено в комбинация с постоянната интензивност на Сатурн, противопоставен на Марс! Рибите трябва да се опитат да не се вглъбяват прекалено в собствените си мисли; вместо това трябва да потърсят подкрепа от хората около тях, които ги разбират най-добре. Може също така да им помогне да се свържат с творческата си страна чрез музика, изкуство или писане, ако се чувстват претоварени от това, което се случва в главата им.

Астрологията може да ни даде представа за емоционалния ни живот по време на стрес или турбулентност - което е особено вярно в събота, когато няколко планети създават предизвикателни енергии! Особено за Близнаците, Везните и Рибите тази събота може да бъде доста бурна в емоционално отношение; въпреки това, ако се грижат за себе си и търсят подкрепа от околните, когато е необходимо, тези зодиакални знаци могат да преминат през деня без особени затруднения. Като се има предвид всичко това, съботите все пак не трябва да са толкова стресиращи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com