В събота: 3 зодиакални знака научават важни житейски уроци по трудния начин

9136
В събота: 3 зодиакални знака научават важни житейски уроци по трудния начин
Снимка: iStock

Тази събота, 25 май, три зодиакални знака ще усвоят труден урок. Тези три зодиакални знака ще кажат твърде много, твърде скоро - и твърде категорично, за да могат другите да ги приемат. Дискретността е урокът за днес, но за съжаление тези знаци няма да го разберат, докато не стане твърде късно. Но това не е страшно! Някои житейски уроци се научават най-добре по трудния начин.

Още: Зодиите, на чиято врата ще почука щастието през юни 2024

Близнаци

Чудите се дали да говорите или да запазите нещо за себе си и може да се окаже, че в неделя, 26 май, сте твърде объркани, за да разберете кой е по-правилният начин.

Ако отворите устата си и кажете това, което чувствате, може да се окаже, че ще повдигнете въпроса за нещо, което вече е било лекувано, а вие не искате да разкъсвате раната отново. Все пак искате да се извините и да поправите нещата, тъй като най-накрая се чувствате достатъчно добре, че сте отговорни за действията си в този казус. На 26 май всичко е въпрос на време и макар че намеренията ви са прекрасни и сърцето ви е добро, е твърде вероятно да изречете нещо, което да върне нещата в изходна точка.

Положителната страна е, че всичко може да се оправи. Каквото и да сте преживели с този конкретен човек, все още има нещо, което си струва да бъде спасено. Да, може и да не признавате идеята, че да си държите устата затворена е по-ценният от вариантите, но дори и да повдигнете въпроса за миналото и леко да събудите болката, която този човек някога е изпитвал, ще бъдете щастливи да знаете, че тя се усеща само за мъничко; минало е достатъчно време и той е готов да ви допусне обратно в сърцето си.

Дева

Това, че мислите нещо, не означава непременно, че трябва да го споделите със света. Имате свое мнение и сте убедени, че сте на милион процента в правото си, но понякога мненията ви са и язвителни и болезнени за другите.

Нямате оправдания защо трябва да се въздържате. Просто... не го правите. И ще правите това, което сте правили и преди: ще отблъсквате хората. Невинаги осъзнавате, че да изпитвате силни чувства към нещо е възможно и без да сте омразни и язвителни. В момента дискретността не ви отнема нищо и въпреки това продължавате да настоявате, че не само вие сте прави, но и „другата страна“ греши.

Положителната страна: Ще забележите, че сте „толерирани“. И това, в известен смисъл, е нещо хубаво. Тъй като можете да прекалявате с мнението си, хората в живота ви са започнали малко „леко“ да ви игнорират и вие виждате това в действие. И въпреки че не ви харесва, вие го разбирате. Понякога прекалявате и този транзит ви помага да разберете, че може би изказването на мнението ви не винаги е най-добрата идея.

Скорпион

Да се научите кога да говорите и кога да мълчите е безсмислено за вас, тъй като досега не сте смятали, че идеята за мълчание е нещо различно от насилствено потискане. Вие просто не мълчите, тъй като вярвате, че ако имате идея, тя си заслужава да бъде споделена. Не обръщате внимание на вибрациите около вас и не сте внимателни с хората в стаята. Доволни сте от собственото си мнение и ще го споделите.

Това обаче ви кара да казвате прекалено много и да плащате цената за толкова разтворени уста. Стига толкова, Скорпионе! Макар че всички знаем, че сте безстрашни и сте способни да кажете и най-дребните неща, но трябва да се запитате дали да се изразявате постоянно по начин, който може да бъде приет като обиден, е правилният начин да се справите с всичко това.

Още: Тези 3 зодии ще изпитат невероятен късмет след 60-годишна възраст

Положителната страна: Когато възприемането не е такова, каквото сте очаквали, може да се окаже, че преразглеждате ситуацията. Това е хубаво нещо, Скорпионе, и показва, че не сте повърхностни. Ще имате възможност да се замислите, че може би има нещо в тази дискретност и че като я използвате, всъщност може да се окажете в по-добро и по-позитивно положение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В понеделник: Рак се учи на търпение, а Лъв сваля маски

Тези 3 зодиакални знака ще превъзмогнат всички препятствия от 17 до 23 юни 2024 г.

4 зодии, които ще открият истинското си призвание на по-късен етап от живота си

2 зодии, които са мощни алхимици, преобразяващи съдбата и енергията

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 17 юни 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 17 юни 2024

Дневен любовен хороскоп за 17 юни 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 17 юни 2024

Късметче според зодията за тази седмица, 17-23 юни 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 17-23 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com