Влиянието на планетите-покровители върху живота на различните зодиакални знаци

11195
Влиянието на планетите-покровители върху живота на различните зодиакални знаци
Снимка: iStock

Всички ние имаме свои собствени тайни за щастие, които просто се диктуват от планетите.

Овен

На Овните най-много им помагат Слънцето, Плутон и Марс. Слънцето им дарява емоционалност и чувственост, което ги прави по-привлекателни за противоположния пол. Плутон помага в борбата със стереотипите. Марс дава невероятна мотивация и желание за успех.

Телец

Основните покровители на Телеца са Луната и Венера. Венера дава на тези хора много добро здраве, жизненост и оптимизъм. Луната също им помага да останат балансирани.

Близнаци

Основният покровител на Близнаците е Меркурий. Тази планета им дава красноречие, прави ги привлекателни за противоположния пол. Меркурий също дарява Близнаците с много мощна творческа енергия.

Коя планета отговаря на вашето име и какво означава това?

Рак

Раците преминават през живота с късмет най-много от всички два обекта: Луната и Юпитер. Това е причината мнозина да смятат Раците за хора, които не са от този свят. Луната ги прави уязвими, чувствителни и поражда промени в настроението. Юпитер успокоява душата.

Лъв

Лъвовете са много зависими от Плутон и Слънцето. Благодарение на Плутон Лъвовете са неспокойни ловци на успех и слава. Заради Слънцето те са ненадминати лидери, суетни и горди, а също и много силни хора.

Дева

За Девата най-важният покровител е Меркурий. Той помага на тези хора да вземат логически правилни решения. Меркурий също помага на Девата успешно да отделя лъжата от истината и да „чете“ хората, да бъде проницателна.

Ето кога можем да видим всички планети от Слънчевата система

Везни

Везните имат двама покровители – Венера и Сатурн. Благодарение на Венера те обичат живота, имат много приятна енергия, да бъдат перфектни дипломати. Сатурн отразява Венера, помагайки за взаимодействие с хората и формиране на правилната система от ценности в главите на Везни.

Скорпион

Скорпионите са много добре подпомогнати от три планети наведнъж: Марс, Уран и Плутон. Червената планета дава на хората решителност и издръжливост. Уран прави от Скорпионите нестандартни личности с бунтарски характер. Плутон им дава жажда за общуване.

Стрелец

Стрелецът се подпомага от Слънцето, което отваря нови пътища за себереализация и помага в борбата с комплексите. Стрелците също са "деца" на Юпитер. Най-голямата планета им дава вдъхновение и неспокойствие. Друго важно нещо за Стрелеца е Нептун, защото той помага да се намерят нестандартни решения на трудни проблеми.

Кои са управляващите планети на зодиите и защо това е важно?

Козирог

Козирозите са подпомогнати от триединството на Марс, Сатурн и Уран. Без Марс те не биха могли да се борят за място под слънцето. Без Сатурн те нямаше да имат твърд ум и непоклатима увереност. Е, без Уран Козирозите нямаше да имат толкова остър ум и стабилност на нервната система.

Водолей

Сатурн, Уран и Нептун са трите планети, които оформят Водолеите като личности. Сатурн помага за преодоляване на препятствия. Уран формира жажда за творчество и наука, за всичко ново и интересно. Нептун помага в трудни периоди да заобикаля препятствията.

Риби

Рибите са уникални с това, че имат четири планети-покровители наведнъж, което никой друг зодиакален знак няма. Луна, Венера, Юпитер и Нептун дават на Рибите всичко, от което се нуждаят: Венера е творчески фитил, Луната е ентусиазъм и любов към живота, Нептун е висока емпатия и вяра в най-доброто, а Юпитер е силно шесто чувство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Да празнуват: Април ще е месецът на парите за 4 зодии

Кои зодии превръщат сънищата си в реалност?

Съдбата забавя, но не забравя: Кои зодии ще плащат за стари грешки?

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com