Зодиите, които ще ви предадат

28047
Зодиите, които ще ви предадат
Снимка: iStock/Guliver

Често в живота се случва да се сблъскаме с някой, който ще ни предаде. Може да е партньорът, който се обяснява в любов, а след това изневерява. Добрият приятел, който забива нож в гърба. Довереният колега, с когото споделяте отлична идея, а той я представя за своя на шефа.

Предизвикателство е да се доверите отново, след като веднъж са ви предали. Един от начините да добиете представа колко надежден може да бъде някой е да научите неговия зодиакален знак. Зодията казва за човек много повече отколкото си мислите. Едни от най-лоялните знаци, които ще се грижат за вас, са Раците. На тях може да се доверите напълно. Но има и такива, които само търсят подходящия момент, за да ви подведат. Разбира се, нечия зодия не е единственият фактор, който определя дали ще ви предаде, но някои зодии са по-склонни да ви забият нож в гърба от други. Вижте кои са.

Тези зодии са най-големите предатели в любовта

Зодиите, които ще ви предадат

Овен

Овенът се управлява от Марс, богът на войната, и понякога може да създаде проблеми, само за да създаде проблеми. Овенът търси удоволствие и може да очаквате всичко от него. Ако в живота ви има Овен, с когото не се разбирате, трябва да се постараете да избегнете ситуации, в които той може да получи възможност да ви нарани, защото има вероятност да се възползва. Той мисли главно за себе си.

Овните обикновено са смели, страстни, могат да действат агресивно и импулсивно, благодарение на силния си нрав. Овенът може да се опита да ви нарани емоционално или физически, така че се доверете на себе си и избягвайте ситуации с него.

Как реагират на предателство различните зодии

Скорпион

Мистериозните, потайни Скорпиони имат такава опасна репутация с добра причина. Пазете гърба си, когато сте около Скорпион, освен ако му нямате пълно доверие. Предателството на Скорпиона боли много. Никога не знаете какво точно мислят и в това се крие тяхното оръжие. Манипулациите им се отдават и знаят как да ви надхитрят.

Повечето Скорпиони обичат да бъдат много доминиращи и могат да започнат да контролират, така че внимавайте да не им позволите това, за да не стигнат до крайности. Избягвайте токсична връзка с представителите на зодията.

Зодиите, които ще преживеят предателство през февруари

Близнаци

Приказливият характер на зодия Близнаци ги прави склонни да споделят информация, която не трябва да издават. Не разкривайте тайните си на Близнак, защото обичат да клюкарстват и веднага ще споделят не на когото трябва всичко, което знаят.

Няма нужда да се притеснявате, че Близнаци ще ви изневерят или ще ви наранят физически, но трябва да знаете, че те могат да говорят за вас зад гърба ви или да издадат тайна, която първоначално са обещали да пазят.

Близнаците могат да бъдат супер ненадеждни с планове, защото много забравят или често се отказват в последния момент. В това отношение Близнаците могат да ви разочароват, защото не всеки път може да разчитате на тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии "ни се водят, ни се карат" - страшно твърдоглави са!

Ретроградният Меркурий ще е до края на седмицата за 4 зодии!

Кои зодии да се готвят за "удар под кръста" днес?

В Сряда щом вали - за кои зодии ще е на пари?

На 24-ти април: Числото 24 ще направи празничен деня на 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 24 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 24 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 24 април 2024

4 зодии, които притежават хем дълбоко състрадание, хем завидна емоционална устойчивост

24-ти април: Приказен ден за Раците, но кошмарен за Стрелците!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com