Как реагират на предателство различните зодии

16237
Как реагират на предателство различните зодии
Снимка: Pixabay.com

Когато скъп и близък човек подкопава доверието с нечестната си постъпка, земята сякаш се изплъзва изпод краката му. Как реагират на това представителите на 12-те зодии, предлагаме ви да узнаете сега:

Овен

С очи, пълни с кръв, и с поглед на ядосан като на бивол, Овенът ще започне да унищожава всичко по пътя си, което му се изпречи. В такава ситуация нарушителят е по-добре да избяга. Иначе няма да му е добре.

Телец

Преди да изрече на предателя всичко, което мисли за него, Телецът първо ще подготви реч. В пристъп на емоции той, разбира се, може да забрави всичко, което е искал да каже. И може би дори да не кажете нищо на нарушителя. Той просто събира нещата и, силно затръшва вратата, като планира да си тръгне завинаги.

На какво обръщат внимание зодиите по време на посещение

Близнаци

„Ти ли ме предаде? - смешна шега! Близнаците всъщност не се занимават с подобни дреболии. Днес са предадени, утре се заклеват във вярност. Това е животът. Представителят на тази зодия го приема във всичките му проявления.

Рак

Предателството е едно от най-ужасните събития, които сантименталният Рак рисува във въображението си. Сълзи, безнадеждност и дълбоко отчаяние - всичко това се преживява от Рака в момент, когато любим човек му подложи крак. Той може или не може да прости, но ще пролее сълзи по създалата се ситуацията и това ще трае поне още няколко години.

Лъв

Да се ​​осмелиш да предадеш Лъва означава да го изтриеш от живота му завинаги. Каквато и да е любовта, Лъвът няма да се примири с факта, че е предаден. С целия си външен вид той ще демонстрира омраза и презрение и това ще е краят с предателя му.

Как се "държат" различните зодии

Дева

Деликатната Дева внимателно ще изслуша нарушителя и ще му обясни подробно защо постъпката му не заслужава уважение. Ако извършителят на инцидента не полудее на място от десетчасовите бележки на Девата, тогава той определено ще се измъчва с предположения къде е изчезнала, оставяйки след себе си купчина приятни спомени.

Везни

Най-вероятно представителят на зодия Везни ще се опита да влезе в позицията на този, който го е предал. Той, разбира се, ще е неприятен и утайката ще трае още известно време. Везните знаят как да насочат вниманието си към по-приятни неща. Животът е само един. И няма нужда да изтъквате обиди.

Знаците на зодиака, които ще се разделят с любовта в края на юли

Любовта е прекрасно състояние. Когато хората са обладани от нея, те изпитват удоволствие, получават невероятно удовлетворение, преживяв...

Скорпион

„Всичко е наред“, ще каже Скорпионът за подлата му постъпка, в отговор на нарушителя си. И по това време ще започне да разработва план за отмъщение. Да, такава, че предателят да съжалява 1000 пъти повече за постъпката си.

Стрелец

„Е, какво направи!“, обидено ще избухне Стрелецът на предателя си, показвайки с вида си, че наивното му сърце е разбито. И след 5 минути, той ще начертае по-нататъшни планове за съвместното бъдеще с нарушителя си.

Козирог

Какво лишава от щастие зодиакалните знаци

Всеки човек мечтае да бъде щастлив, да се чувства комфортно непрекъснато. За да е щастлив, човек се опитва да запълни ежедневието си с ...

Трудно е да си представим по-студена реакция към предателството от Козирога. Отвън може да изглежда, че това изобщо не го мъчи, но в душата му определено ще бушува ураган. Да прости на нарушителя или не, Козирогът ще реши въз основа на това колко полезен е този съюз за него.

Водолей

Един от малкото представители на зодиака, които изграждат отношения на базата абсолютно доверие. Водолеят не е склонен да ограничава партньора си в нищо, надявайки се на неговата честност и чисти мисли. Ако доверието е подкопано, то трудно може да бъде възстановено. Водолей, разбира се, ще продължи комуникацията, но само формално.

Риба

Ако нарушителят успее да предаде на представител от тази зодия, истинската причина за постъпката си и да се извини за това, тогава Рибите ще влязат в неговата позиция, наивно вярвайки, че това няма да се повтори. И ако се случи отново, те ще поплачат малко и отново ще повярват, че предателят ще се поправи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно