Цветелин Кънчев: Скоро ще стане сакатлък в някой цигански квартал

40800
Цветелин Кънчев: Скоро ще стане сакатлък в някой цигански квартал
Снимка: БГНЕС

Дебеловрати момчета с коли се разхождат из циганските махали и търсят "ресто" от предишните избори, тъй като гласовете не са излезли. Това призна лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев в ефира на Нова телевизия. Той прогнозира, че скоро ще стане някой сакатлък в някой цигански квартал и не пожела да разкрие повече подробности.

Ромският лидер отхвърли тезата, че ръководената от него партия се е "развела" с "Коалиция за България". Той обясни, че на 8 август ще се проведе национален съвет на структурите на "Евророма" и на него ще бъде взето решение за бъдещето на този съюз. Кънчев коментира, че на 7-8 места структурите на "Евророма" се дразнят от "червените" и не могат да разберат. Причина за това основно било отношението и звездната болест, от която страдат левите функционери.

Първанов обещал на Цветелин Кънчев да не стои и ден в затвора

Софийският градски съд отложи делото срещу лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев за изнудване на бившия директор на "Гражданска защита...

"Не може това повече да продължава повече. Партньори – да, слуги – не. Не са познали някой да им върши работата", категоричен беше Кънчев. Той добави, че по време на предишните избори, освен за местата, където е имало договореност да се гласува за номер 15, ромите са гласували за "Евророма".

Ромският лидер се обяви категорично против бутането на ромски къщи във Варна и Стара Загора и се обяви за равнопоставеност между роми и българи. Той припомни, че по време на правителството на ГЕРБ е бил въведен механизъм за легализиране на къщите и призова той да бъде използван.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com