Лютви Местан открехна вратата "за всички"

33149
Лютви Местан открехна вратата "за всички"
Снимка: БГНЕС

Движението за права и свободи регистрира над 20% ръст от предните избори. Изпълваме с гордост и факта, че сме първа политическа сила сред ромите – сред хората с по-ниско образование, които прозряха нашето послание за политика към по-малкия човек. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан.

Длъжни сме да прочетем вярно вота на избирателите и да намерим формулата на съгласие и стабилно управление, каза Местан, който също посочи, че не иска нови избори.

"Патриотичният фронт": Няма да ни купят с министерски кресла

Никой да не се заблуждава, че ще се продадем за министерски кресла. Това заяви в прав текст лидерът на НФСБ Валери Симеонов в първото с...

Зад нас стоят около 500 хил. български граждани. След като днес гласувах, казах, че трябва тази вечер да сме по-прецизни в изказа си. Затова от мен няма да чуете „заклинания за непартниране”. Силният вот за нас е добра, много добра новина за България  - те са гласове за националното съгласие, зарисува картината Местан.

На въпрос дали тези думи са покана към ГЕРБ за коалиция, Местан отвърна в типичен витиеват стил – нека преспим, да видим окончателните резултати и да намерим след това най-добрата и успешна формула за управление. Сега е време да сме господари на мълчанието, добави лидерът на ДПС.

По-рано днес Мехмед Дикме, бивш земеделски министър от ДПС, каза директно, че Движението за права и свободи ще подкрепи правителство на Бойко Борисов.

Според Атанас Мерджанов от БСП резултатът на ДПС "е прекален". На въпрос в студиото на Нова телевизия какво значи това, той отвърна, че с този резултат ДПС ще носи голяма отговорност.

Бареков иска правителство на всяка цена, няма да говори в НДК

Правителство трябва да има. В това съм категоричен", обяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, който се гласеше преди и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com