Националисти: ДПС вече печели и купува и български гласове

34113
Националисти: ДПС вече печели и купува и български гласове
Снимка: БГНЕС

С приказките си за гласовете на ромите, Лютви Местан отклони вниманието от факта, че ДПС печели повече български гласове в сравнение с предишните избори. Това призна лидерът на ПД "Евророма" Цветелин Кънчев в ефира на bTV.

Тезата му беше подкрепена от представителя на "Патриотичния фронт" Павел Чернев. По думите му на тези избори има цели населени места, в които няма нито един турчин или циганин, но ДПС печели гласове. Като причина за това бяха посочени заплахите за оставане без работа, спиране на европроект и тн. от страна на местнтие силни.

Кънчев: ДПС не е грабнала гласовете на ромите

"Желанието на ГЕРБ да състави коалиционен кабинет на споделената отговорност е „разумно", защото националните интереси трябва да ...

Бившият депутат от "Атака" се обяви твърдо за закриване на партията на Местан. Според него тя от една страна се е превърнала в уродливо политико-социално явление. От друга - движението вече купува и български гласове.

От своя страна Кънчев попита защо се създава такова напрежение за избора на Александър Методиев, известен като Бат Сали при положение, че миналата година Петя Раева от ДПС е влязла от Видин със спечелени около 400 гласа. Той беше категоричен, че проблемът може да се реши със създаване на на отделен МИР "Чужбина". По този начин нямало да се налага преразпределяне на гласове.

 

 

Кутев: Никога повече не искам да работя с ДПС в смесен регион

Основната причина да не стана депутат е, че не си изкарахме гласовете. На предните избори имахме 11 хил. избори, сега – 8 хил. Да...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com