Станишев: За 24 часа открихме кампаниите в София, Букурещ и Цар Калоян

16269
Станишев: За 24 часа открихме кампаниите в София, Букурещ и Цар Калоян
Снимка: БГНЕС

За 24 часа успяхме да открием кампанията в София, Букурещ и Цар Калоян. Това заяви пред десетки граждани в град Цар Калоян лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

Той разговаря с гражданите за важността на предстоящите европейски избори за бъдещето на България и Европа и нуждата всеки човек да гласува.

Хората от града изразиха своята радост и благодарност от отделените средства от правителството за завършването на два проекта в града: изграждането на спортна зала и довършването на училището. "Училището повече от 20 години чака да бъде завършено и хората тук наистина имате нужда от него", каза още той. Лидерът на БСП подчерта, че това са първите стъпки към подпомагане на града, тъй като няма как за една година да бъде свършено всичко, още повече защото много общини имат нужда от помощ, тъй като са били дискриминирани през последните години.

"България не е София и всички граждани трябва да живеят нормално, независимо дали са в малка, средна община или столицата", категоричен бе той. По думите му, ако това не стане, всички граждани ще се съберат да живеят в столицата и страната ще остане пустиня.

Повече от час Станишев разговаря със събралото се множество като им разясни предприетите от правителството мерки в различни сфери, отговори на техните въпроси и изслуша проблемите и трудностите им. В срещата взе участие и народният представител от ПГ на КБ, избрана от Разградския окръг, Татяна Буруджиева.

Станишев: Против сме отварянето на врата за навлизане на ГМО

"Не бива да допуснем това споразумение да обслужва големите корпорации, а не гражданите. Няма да приемем и то да се ползва като инстр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com