Валери Симеонов: С ВМРО искаме да спасим България

23194
Валери Симеонов: С ВМРО искаме да спасим България
Снимка: БГНЕС

Коалиция между НФСБ и ВМРО със сигурност ще има. Това каза пред Радио „Фокус” съпредседателят на "Национален фронт за спасение на България" (НФСБ) Валери Симеонов. По думите му вече е получено официално решение от ВМРО, като предстои подписването на коалиционно споразумение.

Симеонов изброи и някои от приоритетите на коалицията.

ВМРО прие предложението на НФСБ, напуска Бареков

"Ръководството на ВМРО - Българско национално движение отчита историческата възможност за създаване на обединен Патриотичен фронт с НФС...

“На първо място стремежът е към влизане в Народното събрание, като политиката ни ще бъде подчинена на идеите на патриотизма и родолюбието, и на общите програми на НФСБ и ВМРО. Оказа се, че програмите на двете партии съвпадат почти на 100%. Идеята за спасяването на България ще бъде водеща. Трябва да се мисли за възраждане на икономиката чрез насърчаване на дребния и среден бизнес и оттам осигуряване на средствата, необходими за провеждането на важни реформи. Необходимо е възраждане и на здравеопазването, на образованието, поставянето на социалното дело на една по-реална основа, а не превръщането на социалните помощи в начин на съществуване”.

Съпредседателят на НФСБ коментира и гласуваната оставка на правителството. По думите му тя не е била предопределена, защото в даден момент не е имало никаква яснота какво ще се случи и дали оставката наистина ще бъде факт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com