СК Малинова долина Sport&Spa предлага много спортни възможности за децата

6051
СК Малинова долина Sport&Spa предлага много спортни възможности за децата

Тенис клуб Малинова долина е ръководен от силен стремеж за развитие на своите тенис състезатели, но преди всичко цели децата да обикнат спорта!

Екипът на Малинова долина Sport&Spa вярва, че спортът и активният начин на живот трябва да бъдат възпитавани от най-ранна възраст и да бъдат неразделна част от живота на всеки – малък и голям. Отдадени на тази философия, всеки ден провеждаме тренировки по тенис за деца от различни възрасти. Всеки месец организираме турнири на групите от Тенис клуб Малинова долина, с цел изграждане на личностни качества като борбеност, решителност и спортсменство.

Шести турнир по тенис на корт за Купата на кмета се проведе в Пваликени

Шестият турнир по тенис на корт за Купата на кмета се проведе през уикенда в Павликени. Състезанието се провежда под егидата на магазин...

Тази зима за първи път организирахме ски лагер, на който децата се забавляваха истински, спортувайки сред природата.

За всички родители, които търсят здравословен и забавен начин за празнуване на рождения ден на детето си, създадохме програмата FUN&SPORT. При нас има възможност да се организира спортен рожден ден, който съчетава зала с прекрасни условия за игра и уютна обстановка за гостите.

През априлската ваканция очакваме да ни гостуват деца от немския тенис клуб Рот-Вайс Хаген, с които развиваме съвместни детски лагери на разменни начала.

Дейността на Тенис Клуб Малинова долина е постлана на дългогодишен опит, постоянен стремеж за развитие и много любов към спорта.

Тенис, английски и WIMBLEDON през ваканцията

Тенисът е един от най-практикуваните и популярни спортове в Европа. Родителите често се спират именно на него, когато решават какво да ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com