Фондация “За Пример” подкрепя Българска федерация бадминтон

788
Фондация “За Пример” подкрепя Българска федерация бадминтон
Снимка: Фондация “За пример”

Фондация “За пример” подкрепя Българската федерация бадминтон и тяхната програма Shuttle Time. Фокус на програмата е популяризирането на бадминтона като увлекателен и достъпен спорт за ученици от всички възрасти.

Фондацията допринася за каузата на програмата чрез закупуването и предоставянето на специализирани училищни комплекти за бадминтон. Дарението ще даде възможност на над 1200 деца от 75 училища в 23 града на страната да практикуват активно бадминтон и да развиват своите спортни умения. Общата стойност на дарението е близо 15 000 лева.

Една от ключовите мисии на фондация “За пример” е подкрепата на българския спорт. Благодарение на проекти като Shuttle Time, фондацията на практика инвестира в развитие на физическо възпитание и активна спортна култура сред подрастващите.

Shuttle Time дава възможност да се обучат в тънкостите на бадминтон над 400 преподаватели по физическо възпитание и спорт за периода 2022-2023 година, които от своя страна да вдъхновят все по-голям брой ученици да спортуват.

Фондация “За пример” и Българската федерация бадминтон ще продължат и развият своето сътрудничеството за популяризиране на бадминтон като достъпен и атрактивен ракетен спорт, който да привлича все повече подрастващи към активен начин на живот и спортни успехи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com