Тити Папазов: Не можем да отричаме успехите на ЦСКА, но Левски е №1

12930
Тити Папазов: Не можем да отричаме успехите на ЦСКА, но Левски е №1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на БК Левски Тити Папазов беше категоричен, че Левски винаги ще бъде пред ЦСКА и подкани всички фенове да покажат защо Левски е наричан "отборът на народа".

"Изразявам благодарност към Стоян Хранов, защото той държеше на клубовете извън футбола. И до ден-днешен за мен е необяснимо как от 2-милионна София "Герена" всеки път не е пълен. Левски има най-великото нещо – името на Апостола. Това ми се струва, че не го ценим. Ако Левски е отборът на народа, има възможност да го докаже на 24 май. Убеден съм, че няма по-обичано нещо в държавата. Трябва да признаем, че има един друг клуб, който има много големи успехи, но той е създаден много по-късно, 34 години по-късно. Не можем да отричаме успехите на ЦСКА. Но винаги Левски ще бъде пред ЦСКА. Когато Левски е на колене, трябва да се появи синята общност. За да оправдаем защо имаме тази привилегия да се наричаме отбора на народа", коментира баскетболният треньор.

Легендата в гимнастиката Васил Парушев допълни, че програмата "100 години Левски" започна от септември 2013 г. и досега са наградени над 290 видни спортисти в различните спортове: аеробика – 14, водна топка – 1, лека атлетика – 111, плуване – 19, синхронно плуване – 3, скокове във вода – 7, спортна гимнастика – 44, таекуондо – 7, художествена гимнастика – 80, шахмат - 4. В близките дни предстои голямо награждаване на баскетбола, борбата и тениса.

Още от най-актуалните новини от спорта, можете да намерите ТУК.

Папазов: Не съм луд, имам документ от психодиспансер

Константин Папазов, който цяла седмица е в устите на хората, гостува в bTV."Имам 10 купи в кариерата си. От тях с Левски са 7, две с Лу...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт