X
 
 

Златни медали за смесената ни двойка по акробатика на Младежките олимпийски игри (ВИДЕО)

3281 0
Златни медали за смесената ни двойка по акробатика на Младежките олимпийски игри (ВИДЕО)
Снимка: Facebook
Мариела Костадинова и Панайот Димитров - смесената ни двойка в акробатиката, спечели втора титла от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. След като преди дни взеха златото като част от обединения мултинационален гимнастически отбор, българските състезатели взеха златото и в индивидуалната дисциплина, съобщи БНР.

"Това е първа индивидуална титла за акробатиката на Олимпийски игри и успехът е много ценен. Това е голяма мечта на всички акробати от много години и мисля, че ние я сбъднахме и направихме много хора щастливи“, заяви треньорът на двойката ни Гергана Динева.

Наситен със спорт уикенд за Стара Загора

Първият национален турнир по минифутбол за ветерани ще посрещне 16 отбора от 12 града. Стара Загора ще се включи с два отбора. Мачовете...

"Чувството е…не мога да го опиша с думи. Защото да чуеш българския химн на стълбичката на такова състезание е нещо много голямо. Посвещаваме медала на родителите ни, на всички наши треньори, на федерацията, на всеки който се е радвал за успеха ни", заяви щастливият медалист Панайот Димитров.

Мариела Костадинова добави: "Чувствам се страхотно, много добре. Беше неописуемо. Посвещавам тази титла на абсолютно всички, които работиха с нас – треньори, хореографи и на близките си."

Мариела Костадинова и Панайот Димитров са възпитаници на клубовете КСА Бургас и "ОРЕЛ" Айтос.

 

България подписва договор за спортно сътрудничество с Казахстан

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в 15-ата Конференция на министрите на спорта към Съвета на Европа. Форумът ще ...

Actualno.com

Етикети: