Дженсън Бътън е посланик на новия мъжки аромат BOSS BOTTLED.SPORT

8602
Дженсън Бътън е посланик на новия мъжки аромат BOSS BOTTLED.SPORT

Ароматите BOSS привличат за посланик на новия си мъжки аромат BOSS BOTTLED.SPORT световния шампион на Формула 1 за 2009 г. Дженсън Бътън. Световното лансиране на аромата е през март 2012 и е под шапката на класическата линия BOSS Black. Концентриран, мотивиран, амбициозен и свидетел на дъгогодишното партньорство между HUGO BOSS и McLaren, Дженсън Бътън е идеалният посланник на марка, синоним на успеха. С подписването на Дженсън Бътън за лице на BOSS BOTTLED.SPORT скоро ще можем го видим в чисто нова ТВ и принт кампания.

 „Поласкан съм, че представям новия аромат от портфолиото на BOSS BOTTLED. Това е не само иконична марка, която въплъщава модерна и мъжествена елегантност, но също вдъхновява мъжете да се борят за успеха, а с тази борба аз се идентифицирам във всеки един аспект от живота си.” казва Дженсън Бътън.

„Да се работи с Дженсън Бътън е истинско удоволствие. Духът на аромата разпознава психическата подготовка като ключов фактор за успех. Няма по-подходяща личност, която да бъде олицетворение на такова отношение – той е отдаден, динамичен и винаги подготвен за предизвикателството, което му предстои.” коментира  Gerd Von Podewils, Global Marketing Director на BOSS Fragrances.

Същата сила, която прави Дженсън Бътън перфектно допълнение към марката BOSS, го тласка напред към превръщането му в световна сензация. Това, че става Световен шампион на Формула 1 през 2009 г. е постижение, за което Бътън се подготвя от крехка 11 годишна възраст. Още преди да стигне до състезателните автомобили, Дженсън чупи рекорди в своята област, градейки с много усилия кариера, която завинаги ще свързва името му с най-престижния автомобилен спорт в света – Формула 1. На 17 г. става най-младият пилот, печелил Европейските карт серии Супер А. През 1998 г. той се насочва към състезателните коли и печели Британската Формула Форд, след което получава званието "Млад пилот на годината" на сп."Аутоспорт". Завършва 3-ти през първата си година като участник в British Formula 3 Championship през 1999 г. и само няколко месеца по-късно той печели друго забележително първо място, ставайки най-младият английски пилот, участвал във Формула 1. Няколко забележителни факта от неговата кариера досега: 197 Grands Prix, 9 победи, 7 първи /стартови/ позиции,  617 точки – това е доказателство за изключителен успех, постигнат чрез подготовка и пълно посвещаване.

SPORT е свеж, стимулиращ и безспорно мъжествен аромат, който помага на мъжа да се концентрира и мислено да се подготви за всяко предизивикателство, което му предстои.

Мъжът BOSS BOTTLED. SPORT  е отдаден на успеха – конкурентноспособен, мотивиран и амбициозен. За него успехът не е случайност, а е постигнат посредством целенасочена психическа подготовка. Новият аромат  се отличава с енергична композиция от  пленителни цитрусови нотки във върха, комбинирани с чисти, свежи сърцевинни нотки и ароматна, дървесна база. Резултатът:  хай-тек, енергичен аромат, осигуряващ перфектната подготовка за предстоящото предизвикателство.

BOSS BOTTLED. SPORT. АРОМАТЪТИзостря сетивата ти

 „Вдъхновени от хладната устойчивост на карбоновите нишки, искахме да създадем изключително изчистен и същевременно енергичен аромат. Ключовият акорд са лавандулата и кардамона, подчертани от деликатен алдехиден воал, осигуряващ мек, метален отенък, докато цитрусовата експлозияа във връхните нотки изостря сетивата ни. Първокласното олфактивно усещане е хай-тек проникновение с изчистени линии, напомнящо за красиво карбоново шаси, истинско произведение на изкуството.”  Уил Андрюс (Will Andrews), P&G Fragrance Creation Team

ВРЪХНИ НОТКИ – ИЗОСТРЯНЕ НА СЕТИВАТА

Връхлитащата експлозия от цитрусови връхни нотки на грейпфрут, юзу и зърна розов пипер засилват усещането и възприемането на аромата от ума и тялото.

СЪРЦЕВИННИ НОТКИ – СИЛАТА НА ДУХА

Лавандулата и кардамонът, комбинирани с воал алдехидни нотки, са движещата сила на аромата, подсилвайки ума с мотивиращи, хай-тек метални свойства.

Базови нотки – ФИЗИЧЕСКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Явната мъжественост и дълготрайна сила на ветивер, зрънца тонка и пачули в базата, осигуряват непоколебима и постоянна пътека към успеха.

BOSS BOTTLED. SPORT. АРОМАТЪТОпаковката

Опаковката на BOSS BOTTLED. SPORT. следва  иконичния дизайн на BOSS BOTTLED. с деликатно подсилване, което показва освежаващата природа на аромата. Заскреженото стъкло изобразява чистите и свежи съставки. Външната опаковка притежава ефекта на карбоновите нишки, отразявайки по този начин хай-тек природата на продукта.

BOSS BOTTLED. SPORT. АРОМАТЪТКампанията

Рекламната кампания, режисирана от Ейдриън Моут (Adrian Moat), е измислена, така че да влезе в ума на пилота на Формула 1 – Дженсън Бътън. Ставаме свидетели на това как визуализира предизвикателството, което го чака на пистата. Първо виждаме как затваря очи и разбираме, че той мислено се подготвя за предстоящото състезание. Това става ясно от проблясването, което ни отвежда до пистата, преди отново да се върнем в апартамента му, където той се подготвя да тръгне към следващото предизвикателство.

Макар и напрегнат, Дженсън остава спокоен, последователен и под самоконтрол, концентриран в момента и в победата. Той знае, че в тази игра, както и в живота, е от съществено значение да си психически подготвен. Това го поставя във водеща позиция, още преди старта на състезанието.

“Психическата подготовка е спокойно време, в което през ума ти минават страхотни мисли и отразяват миналото, формирайки бъдещето.” Дженсън Бътън

Можете да спечелите 1 от 10 аромата Boss Botlled. Sport. Повече информация - ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт