Дончев и Йорданов стартират на рали Твърдица-Елена

19952
Дончев и Йорданов стартират на рали Твърдица-Елена

10-ото юбилейно издание на рали Твърдица-Елена ще се проведе през уикенда. Екипажът Крум Дончев и Петър Йорданов ще вземе участие в надпреварата, която ще се проведе в Елено-Твърдишния балкан, съобщи Фокус.

Тазгодишното издание на надпреварата е първи кръг от Българския рали шампионат, както и открит за шампионата по ралиспринт. Новост в ралито е един от етапите, както и разположението на сервизния парк, който се намира недалеч от центъра в град Твърдица.

Преговори с министерството затрудняват Рали България

Мъчителни преговори с Министерството на спорта затруднаяват подготовката и организацията на 45-ото издание на Рали България. Отпускане ...

Откриването на състезанието по програма е предвидено за 28 юни (събота) на площад Свобода от 17:30 часа, а час и половина по-късно в 19:00 часа ралито стартира с добре познатия специален етап в града - Детелината.

На 29 юни (неделя) състезането се рестартира с 9 скоростни етапа, като един от тях е нов за състезанието - СЕ Елена, по улиците на града.

„Екипът ни очаква с нетърпение рали Твърдица-Елена. Тук винаги идваме силно мотивирани, тъй като етапите са уникални по себе си, бързи, технични и доста интересни за зрителите. Автомобилът ни е добре подготвен след цялостна ревизия преди месец. Надявам се паузата след рали-спринта Варна да не повлияе на нашето представяне и да направим едно страхотно състезание.“, коментира Крум Дончев по време на опознавателните обиколки на състезанието.

 

Бончо Дунев: Преди състезание не спя по три денонощия

Работя по 12-13 часа на ден, а се е случвало преди състезания да не спя по три денонощия, споделя Бончо Дунев пред БНТ. За своята работ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт