Мълчаливо бдение пред болницата, където Шумахер се бори за живота си

15722
Мълчаливо бдение пред болницата, където Шумахер се бори за живота си
Снимка: Getty Images/Guliver

Фенове на Шумахер и Формула 1 се събират днес пред болницата, където седемкратният световен шампион продължава да е в кома. Днес той навършва 45 години, а почитателите му ще го подкрепят с мълчаливо бдение и ще продължат да се молят за неговото подобряване.

Тимът на „Ферари“, с който Михаел Шумахер спечели пет поредни титли, организират поход пред болницата в Гренобъл в подкрепа на своя бивш пилот. Всички пред болницата се надяват, че днешният ден ще донесе добри новини за състоянието на Шумахер. След инцидента в неделя състоянието му е стабилно, но все още е критично поради тежките мозъчни травми. Лекарите все още не се ангажират с по-продължителна прогноза.

Шуми пострадал, защото помагал на дете

Днес бе разкрита причината за инцидента, в който Михаел Шумахер пострада тежко. Минути преди да падне, той е помагал на малко момиче, к...

Феновете на германеца от родния му град Керпен, заявиха, че всякакви поздравления за днешния му рожден ден ще са, меко казано, проява на лош вкус.

Междувременно семейството на Шумахер направи първото си изявление, в което те изразиха увереността си, че той няма да се предаде.

„След инцидента с Михаел искаме да благодарим на всички хора по целия свят, които изразиха симпатиите си към него и му пожелаха да се възстанови бързо. Те ни оказват страхотна морална подкрепа. Ние знаем, че той е борец и няма да се предаде“, се казва в изявлението на семейството му.

Съпругата на Шумахер, Корнина, е изглеждала изключително обезпокоена при пристигането й в болницата тази сутрин, като това ще е петият ден от престоя й тук, информира dailymail.co.uk.

Състоянието на Шумахер е стабилно

Здравословното състояние на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаил Шумахер е "стабилно". Това съобщи неговият мениджър За...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт