Драгана Миркович пръсна четвърт милион по случай годишнината си

15624
Драгана Миркович пръсна четвърт милион по случай годишнината си

Легендата на Балканите Драгана Миркович пръсна сериозна сума, за да отбележи годишнината от сватбата си. Певицата, която на 16 декември ще зарадва публиката в „Арена Армеец“, и съпругът й Тони Биелич избраха един от най-величествените замъци в Люксембург, за да отпразнуват подобаващо 16 години брак.

В града-държава, известен още като „Малката Швейцария“, звездното семейство успя да се уедини за няколко дни на фона на истински разкош. Романтична разходка по красивото езеро, обграждащо двореца, и вечеря на свещи в един от най-скъпите ресторанти във Великото херцогство, отличен с две звезди Мишлен, са само част от нещата, с които се поглези двойката.

Драгана Миркович: "Не всичко е пари. Бях щастлива и преди да забогатея!"

Средновековен замък, луксозни автомобили, собствена телевизия и приказни, екзотични пътешествия – това е само малка част от звезд...

Любовта между изпълнителката на „Placi zemljo“ и съпруга й е пословична и често е определяна от медиите като една от най-стабилните, истински и вечни, както може да се види и на запечатаните фотографии от щастливите моменти на двойката от почивката.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com