Мария Илиева с ремикс на "Играя стилно", дело на Dexter

70944
Мария Илиева с ремикс на "Играя стилно", дело на Dexter

Мария Илиева се доверява на талантливия изпълнител и бийтмейкър Dexter за ремикса на хитовия ѝ сингъл "Играя стилно".

Успешната колаборация завладява с модерно звучене и стилна игра. "Играя стилно - remix by Dexter" вече е в родния ефир и клубовете и може да бъде чута в интернет на адрес https://soundcloud.com/maria-ilieva/igraya-stilno-remix-by-dexter.

Ударна музикална програма за Мария Илиева

Декември несъмнено е един от най-натоварените месеци за Мария Илиева. От самото му начало графикът на певицата е пълен, a в следващите ...

Dexter е едно от най-ярките нови имена на българската музикална сцена. С дебютния си сингъл "Teenager Love", артистът провокира с иновативните си идеи за звученето на съвременната музика.

Dexter участва в мегахита на Ангел и Моисей "Знаеш ли кой видях", който му носи два приза от Вторите Български Хип-Хоп награди тази година. В края на 2013 излиза и сингълът му "Последна вечер" с участието на Pavell и Моисей. Dexter е вокален педагог във втория български сезон на музикално шоу №1 в света X Factor.

Ремиксът на "Играя стилно" е резултат от силното приятелство и споделено усещане за музика на Мария Илиева и Dexter. Оригиналът, дело на Мария, Любо Киров и Георги Янев, придобива ново клубно звучене. Певицата записва нови вокални линии, които могат да бъдат чути в ремикса.

"Играя стилно - remix by Dexter" влиза в компилацията "БГ Хитове 2014", която съвсем скоро ще бъде на музикалния пазар и в интернет на адрес http://musicmall.bg/. В нея участват още песни на Ангел и Моисей, Криско, Любо Киров, Ice Cream, Лео, Део, Рафи и Играта и др. хитови изпълнители за 2013.

Мария Илиева е реге кралица в новия й сингъл със Zafayah

Мария Илиева отправя реге предизвикателство заедно със Zafayah, вокалист на най-добрата реге група в Източна Европа Roots Rocket. Още...

Очаква се скоро и английска версия на ремикса, както и видео към него.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com