Изпратиха последните израелски туристи от Несебър

9390
Изпратиха последните израелски туристи от Несебър

Кметът на Несебър Николай Димитров и почетният консул на Израел в България Орлин Мандов изпратиха последните туристи. Чартърният полет бе от летище Бургас. Групата, която отпътува за Израел, се състоеше от около 160 души.

Веднага след това двамата обсъдиха доброто взаимодействие между общинската администрация, турооператорите и посолството на Израел, като г-н Мандов изказа задоволството си от съвместната работа с общинската власт и полицията.

Несебър привлече вниманието на немски туристи

Поредната група германски туристи пристигна в община Несебър. Те направиха обиколка на новия туристически продукт наречен „Духо...

На срещата бяха обсъдени и някои нови идеи за следващата година, които попадат в сферата на културата, образованието, изкуството, туризма, икономическото сътрудничество и др. В този смисъл се водеха и разговори за побратимяването на Несебър с израелския град Ейлат, чрез любезното посредничество на израелския посланик – Шаул Камиса Раз, и почетния консул Орлин Мандов. Това става ясно от информация на община Несебър.

Град Ейлат е разположен в най-южната част на Израел, в пустинята Негев, на тясната израелска крайбрежна ивица на Червено море. Той е предпочитано курортно място за хиляди туристи от цял свят.

Ако побратимяването между "двете морски перли" Несебър и Ейлат стане факт, това ще е поредното полезно и ползотворно сътрудничество. Ейлат е притегателен туристически център с множество възможности за отдих и релакс, както и Несебър, а това е предпоставка за размяната на опит в различни сфери като: икономика, култура, изкуство, социални дейности, спорт и др.

 

Измамиха финландски туристи в еротичен бар в Слънчев бряг

На 16 юни (понеделник) около 15.40 ч. в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение от двама 18-годишни финландски тури...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com