X
 
 

Ще има наказани за лошото снегопочистване в Пазарджишка област

475 0
Ще има наказани за лошото снегопочистване в Пазарджишка област
Снимка: Getty Images/Guliver
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков обяви, че ще има наказани заради лошо свършената работа по снегопочистването, предаде агенция "Фокус".

"Ще има наказани. Този път не само от снегопочистващите фирми, и от администрацията, предполагам", допълни той.

Ограничено е движението на тежкотоварни автомобили през Превала

Временно е ограничено движението за тежкотоварни автомобили над 12 т с ремаркета и полуремаркета, през прохода Превала, поради снегопоч...

Министърът за пореден път призова да се пътува само ако спешни причина налагат това, защото през следващите няколко дни метеорологичната обстановка ще бъде тежка. Междувременно от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН обявиха, че за утре в 27 области е обявен жълт код за ниски температури. Единствено за Благоевград няма такова предупреждение, като в другите части от страната утре максималните температури ще бъдат от минус 7 до минус 2 градуса.

Николай Нанков допълни, че съвместно с "Пътна полиция" ще се оцени ситуацията в страната и ще се набележат мерки. Той обясни, че днес по обед е имало проблеми по "Тракия", защото не са били спазени ограниченията за движение, заради снегопочистване. Два ТИР-а са навлезли в затворения за камиони участък и са се ударили, което е затруднило работата на снегорините.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители