Магазин на BILLA в Плевен затваря за реконструкция

6830
Магазин на BILLA в Плевен затваря за реконструкция
Снимка: Actualno.com

На 24 май 2021, магазин от търговската верига BILLA на ул. „Асен Халачев“ 2 в Плевен ще затвори за реконструкция. Очаква се в началото на месец юли отново да отвори врати за клиентите като ги изненада с обновен дизайн, още по-богат асортимент на достъпни цени и каси на самообслужване.

Касите на самообслужване са иновация, която набира все по-голяма популярност предвид удобството от бързото минаване през касовата зона, обезпечено  от лесния процес по маркиране на продуктите и проследяване на сметката. Филиалът на „Асен Халачев“ 2 в Плевен ще бъде десетият обект на търговската верига, който ще предлага модерното удобство.

BILLA продължава успешната кампания „Купи и дари“ в партньорство с Българския Червен кръст

За шеста поредна година BILLA България реализира съвместна благотворителна кампания с Българския Червен кръст, под надслов „Купи ...

Реконструкцията на магазина е част от мащабна програма на BILLA България, свързана с обновяване на търговските обекти в страната с цел удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, асортимент и иновации. В периода на реконструкция, клиентите на BILLA могат да намерят любимите си стоки във филиала на пл. „Свобода“ 25 в града. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...