Близнашки: Реформаторите поставят неизпълними условия

21718
Близнашки: Реформаторите поставят неизпълними условия
Снимка: БГНЕС

Изненадан съм от поведението на Реформаторския блок. Той поставя неизпълними условия на своите потенциални партньор вместо да се присъедини към широка коалиция. Това заяви служебният премиер проф. Георги Близнашки.

Припомняме, че след 6-часови преговори вчера ГЕРБ и реформаторите не постигнаха съгласие.

БАН празнува 145-ти рожден ден

Убеден съм, че докато я има Българската академия на науките, ще я има и българската нация. Това каза служебният премиер Георги Близна...

В интервю за Нова телевизия Близнашки коментира и решението си да назначи Метин Казак - един от най-приближените до Ахмед Доган политици - за посланик в Катар.

"Направих го, за да опровергая твърденията за етнически подход към назначенията, включително и в дипломацията. Той е един интелигентен и подготвен човек, смятам, че ще се справи с тази мисия. Мисля, че този човек ще бъде полезен на българската държава като посланик”, обясни Близнашки. Премиерът заяви, че уважава и брата на Казак, с когото са работили заедно в Народното събрание.

По повод поредните протести на клиенти на КТБ Близнашки заяви: "Изненадваме в поведението на вложителите, че не настояват за завръщането на Цветан Василев в страната. Те са се доверили на него, отговорността е негова. Той трябва да се върне и да даде разясненя пред съдебната власт за това, което се случи".

По думите на премиера Василев не може да не бъде арестуван при влизането си в България, но може да е спокоен, че над него няма да бъде упражнено неправомерно насилие и е добре да се пробере час по-скоро.

Близнашки се завърна в атлантическия отбор на Плевнелиев

На 27 август премиерът Близнашки, по изрично настояване на скрития зад кулисите Бойко Борисов (по информация на ivo.bg), контраатакув...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика