X
 
 

Бойко Борисов не бил поканен на консултациите при президента

1335 3
Бойко Борисов не бил поканен на консултациите при президента
Снимка: БГНЕС
"Председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план", съобщават от пресцентъра на ГЕРБ. "Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес. Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ.

Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната ни. Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател", се казва още в съобщението до медиите.

ГЕРБ: Изборните правила да се обсъждат в НС

Нашата категорична позиция е, че изборните правила и възможният консенсус, по който може да се постигне по тях, трябва да се обсъжда в ...

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Ти , боклук комунистически 1 , 2 , защо си жив ? Ще кажеш , че си социалист ? В България социалисти няма !!! Зад всеки ''социалист'' се крие комунист ,но шило в торба не стои ! БСП е елитарна комунистическа партия ! Справедливо е да се припомни, че преобладаващата част от членовете на БКП , никога не са били комунисти ! Плащаха членски внос и трепереха за децата си ! Припомням думите на Гошо Т виж още ›› арабата - '' ... и какво значи ''безпартиен'' ? Да , безпартийните са потенциални врагове ! ... ! Така е в СССР , така е и в България ! '' Ти си жив и това е грешка...
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Ънкъл Дончо вече е издал заповед за РАЗЧИСТВАНЕ на Балканите от КРИМИНАЛИТЕТА на ВЛАСТ - и в Косово, и в Черна гора, и в Македония, и в Сърбия, и в България! Така че за какво Радев да кани един настоящ КРИМИНАЛ на ВЛАСТ и бъдещ КАТОРЖНИК на консултации за изборните закони и процедури - в Трудово-възпитателните КАТОРГИ избори не се провеждат и там няма "велики вождове-кормчии" (на УБО-джипки), а са виж още ›› мо каторжници за тежък физически труд по завишени норми (заимствани от БКП-концлагерите, респ. ГуЛаг-ите в СССР)!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Боку си отива, руснаците го чакат да си каже за едни милиони !