X
 
 

Борисов: Безработицата в България през ноември се понижи до 3,7%

1896 11
Борисов: Безработицата в България през ноември се понижи до 3,7%
Снимка: БГНЕС
Безработицата в България през месец ноември 2019 г. се понижи до 3,7%. Това написа във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Според него това е най-ниското ниво от 2000 г., откакто "Евростат" разполага с данни за нашата страна.

Бойко Борисов окончателно осъден от Елена Йончева за клевета

Премиерът Бойко Борисов бе осъден окончателно за клевета от журналистът и евродепутат от БСП Елена Йончева. Тя спечели гражданското дел...

"Младежката безработица в България също намалява до 7,0%, спрямо 10,7% през ноември 2018-а. И през 2020 г. продължаваме с ефективните действия, за да има добри условия на пазара на труда за българските граждани, работодателите и инвеститорите у нас", пише още Борисов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  До кога ще търпим боклука Борисов, питам аз?
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Бой трябва, бой, ама няма кой.
  : 0 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Вероятно Борисов е поръчал стакмистиката за безработицата да е 3,9%, но стъкмистиците са се престарали!
 • ГМР (Главна Мутра на Републиката) 5 ГМР (Главна Мутра на Републиката) преди 1 седмица Профил на трол?
  ГМР явно и в почивните дни не пропуска да ни излази по нервите. Днес се опитал да „блесне“ с хвалби колко се била намалила безработицата! Само гербопитеци и такива с тежки ментални увреждания, могат да повярват на подобна глупост. И понеже ГМР не може да мисли, дори и да иска, да поразсъждаваме ние: От 2000 година досега колко е намаляло населението: при последното преброяване през 2011 г. към виж още ›› 1 февруари 2011 г. общия брой на населението е 7 364 570 души.към 31 декември 2018 г. е 7 000 039 души, според оценки на НСИ. Да припомня, че по време на „мракобесния“ социализъм 1989 година, населението беше 9 009 018 души. От сегашните седем милиона, които се водят по статистика, поне половин милион са временно или постоянно извън България и макар да се водят все още български граждани, нямат никакво намерение да се връщат тук. Поне докато територията се населява от ГМР и ментално увредените. Драстично се увеличава застаряването на населението. Работоспособните намаляват, а качеството на образованието рязко намалява с всяка нова рИформа при поредния недоучил министър. Да не забравяме и недосегаемите, които принципно не са съгласни с училищата и осми клас при тях се приема за висше образование. Безработицата намалява успоредно с намаляване на населението. Нещо, което се вижда не само от българите, но и от цял свят. Мутрата обаче, се хвали с проценти, без да си прави труда да погледне и зад тях. Или пък не може и не иска. ГМР, ако изгониш още половин милион млади българи, ще се похвалим като първата страна с нулева безработица! Аверчетата ти като Домуз ага, които нямат един ден трудов стаж в живота си, смятат, че работниците трябва да получават не повече от 500 лева, да не се разглезят. По морето дават по 600-700 лева и рИват защо никой не отива да им робува. Това е картинката. Защо не кажеш и тези неща, мутро? адв.Елена Гунчева
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Социализмът наистина, а не в кавички, беше мракобесен строй - чудовищни дефицити за най-елементарни стоки и удобства, отнемане на всички човешки и политически права, феодално закрепостяване на хората в окръга, в който са родени...И никога не сме били 9 милиона - никога. Дори за осемте милиона статистиците признаха, че много са искали да угодят на Т.Живков и завишили цифрите. Мракобесен строй на лъ виж още ›› жите, безправието и фалшификациите.
  : 5 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Бойко се похвали! Като намалихме населението, намаля и безработицата: "Продължаваме с ефективните действия"
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Защото работещите имигрираха
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Безработицата в България през ноември се понижи до 3,7% а инфлацията се повиши с 10%
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  3,5% ръст до 30% инфлация "откогато Eurostat разполага с данни за нашата страна" :(
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  А кога ще ни информират с колко се увеличи безхаберието или то няма такава цифра?
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  безработицата намалява защото хората се изнасят в чужбина, както ви е добре известно. Не се правете на луди че не знаете какво става. Кога ще спрете с далаверите и ще започнете да градите държавата? В коя друга държава ядрени физици работят за 270 евро на месец? Вие сте срам за хората създали тази държава преди повече от 13 века. В затвора всичките, и да ви се поръчат анадолски манафи, че затвор виж още ›› само ви е малко!!!