Дончева призова: Не тласкайте съда към кампанийност

7930
Дончева призова: Не тласкайте съда към кампанийност
Снимка: БГНЕС

Демонстративното показване на свръхсъстояние за период, в който ти си бил управникът на града, не е здравословно. Това не се харесва. Така коментира разследванията на имотите на кметовете на Пазарджик и Хасково Татяна Дончева в студиото на bTV.

Няма такива приятели, чиито коли да караш и да им ползваш имотите, смята още лидерката на "Движение 21" по повод твърденията на кметовете, че карат чужди автомобили и ползват имоти на приятели.

Дончева: ДПС и ГЕРБ имат синхронни интереси за президентските избори

ДПС и ГЕРБ имат синхронни  интереси, насочени към президентските избори. Това каза в студиото на БНТ Татяна Дончева. Действията, ...

Щом в Пазарджик се стигна до разстрели, значи работата отдавна е преминала всякакви граници, каза още Дончева в коментар за последните събития около кмета на града.

"Но обстоятелството, че Тодор Попов си държи апартаментите в Макси, собственост на дружеството, което притежава собственика на Софиямед, а джипът му e на фирма на чичото на убиеца на сестрите Белнейски…", коментира още Дончева.

Според нея решението на проблема е в ограничената мандатност: "Вместо да искате всички да вкарате в затвора, защото нямате толкова затвори – твърда мандатност."

В съдебната система допуснахме създаването на съдебна номенклатура, смята още Дончева и добави:

Дончева: Няма признаци на сътрудничество с БСП

След конгреса на БСП, който се проведе преди дни, няма промяна във взаимоотношенията на столетницата с "Движение 21", коментира пред БН...

Започна един бесен натиск върху съда, кога какви  присъди да дава, и по отношение на ПТП, и по отношение на акушерката… . Има една стара приказка от много векове – когато общественото мнение влезе в съдебна зала, Законът трябва да излезе.

"Не тласкайте съда към кампанийност. Това е зомбиран човек от свръхумора, какво е да искате да разкъсате тази жена, заедно с нея ще разкъсате майка с две деца, за което те нямат никаква вина, понеже тази болница е смазала жената. Кой накара майките да излязат на протест срещу тази жена, защо не протестират срещу работодателите", попита Дончева.

Вие ги насъсквате срещу убиеца на Паоло, вие ги насъсквате срещу всеки шофьори на пътя, всички сме шофьори, пешеходци и може да бъдем както жертва така и извършител. Умората и липсата на концентрация са важен фактор, по-важен дори от това, че се мразим, завърши Дончева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика