ДПС: Полицаите протестират, защото ножът е опрял кокала

1411
ДПС: Полицаите протестират, защото ножът е опрял кокала
Снимка: БГНЕС

Чуйте тези хора, не протестират, защото имат празник, каквито подмятания чуваме. Не протестират, защото не искат да празнуват, а защото ножът е опрял до кокала. Много години търпят, много години обещаваме. Това каза депутатът от ДПС Хамид Хамид в декларация по повод професионалния празник на служителите в МВР.

„Днес е професионалният празник на полицаите и на служителите в МВР, поздравяваме ги най-сърдечно и им пожелаваме щастие, здраве и късмет“, посочи той.

Светлозар Лазаров: Като чуя МВР и реформа, не се сещам за нищо положително

Аз правя първите си крачки в политиката, не страдам от лично самочувствие. Това заяви бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров ...

„Нека този празник, на който не празнуват, а протестират, да бъде последен. Следващата година да е истински, а не да протестират за по-високи доходи и решаването на проблемите в МВР“, допълни Хамид Хамид.

„Поздравявам и министъра на вътрешните работи и целия кабинет и имам апел към тях- нека да чуят какво искат полицаите. Не звучи никак добре от устата на министър на вътрешните работи думи като - „аз леко не разбирам какво искат тези полицаи“, коментира той.

"Проблемите в сектор „Сигурност“ са много, липсва ясна визия и стратегия за решаването им, но днес е празник, да поздравим полицаите“, каза още Хамид.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика