Е. Димитров: Тефтерът на Златанов ми прилича на садо-мазо

20752
Е. Димитров: Тефтерът на Златанов ми прилича на садо-мазо
Снимка: БГНЕС

На 8 март в тефтера на Филип Златанов пишело да се удари Е.Д. (вероятно Емил Димитров), ударът дошъл след 1 месец. Това стана ясно от прочитане на копието на бележника, оставено от Кирил Добрев вчера в bTV.

"Не се бърза за цигарите", после пише в тефтера. И още: "Трайчо да се движи". "Е.Д. да внимаваме, първо да се съгласува с И.Ф.". 

Филип Златанов: Трайков може да отнесе 10 бона глоби

Около 10 бона глоби и връщане на една министерска заплата може да отнесе бившият икономически министър Трайчо Трайков заради конфликт н...

Всичко от тефтера на Златанов е изпълнено. Да се започне леко, после да се удари - все едно сме някакво само-мазо. Фактите са няколко. Тефтер има. Златанов е писал в него. Всичко, което е написано, е изпълнено точно. Коментира в ефира на  bTV бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.

Той беше категоричен, че не е усетил да има пропукване с останалите членове на партията на Борисов. Раздорът се случил заради конкретни виновници - Цветан Цветанов и машата му Искра Фидосова, както и малките машички Филип Златанов, Флоров и тн.

„Това не са всички страници от тефтерчето. Докато беше фактор в ГЕРБ Емил Димитров не го притесняваха, а след като няма да е фактор, всичко се разви скоростно. Сигналът срещу мен бе подет и приключи за два месеца, след като не бяха в правителство. Факт е, че това бе инструмент на управляващите. Мен, ако си спомняте, Бареков ме уведоми от ефира, че ще има атака. Той бе част от този инструмент”. Това заяви от своя страна членът на гражданския съвет на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Той добави, че на някои места в бележника се говори и за Искрва, което значи, че зад инициалите И.Ф не се крие Ирина Флорин.

Филип Златанов отхвърли обвиненията на Трайчо Трайков

Председателят на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов отхвърли обвиненията на бившия ик...

Двамата гости бяха на мнение, че тефтерчето на Златанов трябва да се сложи някъде на показ.

От една страна бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма обясни, че засегнатите в четивото трябва да могат да видят какво е написано за тях. Димитров пък изрази учудването си, че важното веществено доказателство е изчезнало толкова късно. По думите му то трябва да се сложи наистина до тефтерчето на Левски, за да се види докъде сме го докарали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика