Жената на Бареков обясни: Ковачки ни призна, че купувал депутати

17985
Жената на Бареков обясни: Ковачки ни призна, че купувал депутати
Снимка: БГНЕС

Върви една много тежка кампания по медиите срещу Николай Бареков. Това заяви жената до бившия журналист и все още политик Мария Календерска.

Николай остана верен на партията си, за разлика от други, каза Календерска и извади снимка на Румен Йончев и Николай хайтов от земеделците, на която се вижда как подаряват футболен екип на Бойко Борисов. Сещам се веднага как Николай занесе букет цветя на Борисов, контрира леко Анна Цолова. Добре, но той го направи като журналист, а те като опозиционни политици, отвърна Календерска.

Може да те пазят от лъжесвидетелстване за Костинброд, Николай

На въпрос в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия как Николай Бареков е получил информацията за Костинброд, залязващият политик...

Мога да се явя на детектор на лъжата за думите си. Христо Ковачки казваше, че е готов да отстъпи за политическата тема и да закрие партията си и да я влее в ББЦ. Бяхме на среща на с Ковачки и там го попитах дали ще спре да купува депутатите на ББЦ. Той отговори, че не отрича да имало такъв процес, но ако сега се разберяли, щял да спре процесът. Е, не спря, разказа в ефира на Нова телевизия Мария Календерска. Тя даде пример и със Стефан Кенов, един от напусналите Бареков депутати. Той си бил сменил мнението за ББЦ между 22-ри и 28-ми декември.

Изненадвате ли се, че това се случва с Николай Бареков, след като той самият беше много непоследователен – на този въпрос Календерска коментира, че всички сигнали на мъжа ѝ срещу Бойко Борисов трябвало да се разследват от компетентните органи. Защо Любен Дилов-син изостави Бареков – него го квалифицирам с това, че не може да изкара 4 хил. гласа в София, това са два блока в „Младост”. А Росен Петров трябва да моли за прошка на колене заради приказките, че ще стои до „България без цензура”. Нешка Робева пък беше крайно обругавана, обясни Календерска.

За финал Календерска призна от гледна точка днешната ситуация, че било много наивно да мислят, че Ковачки, с бизнес за милиони, ще се откаже от партията си. Ами то така беше и преди, завърши разговора Виктор Николаев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика