Мирчев: Симеонов иска да накара българите по света да млъкнат

658
Мирчев: Симеонов иска да накара българите по света да млъкнат

Наистина тези писма са изпращани от моя мейл. Причината е, че аз познавам тези българи и те се обърнаха към мен с молба да ги разпратя до медиите, защото аз имам тези контакти така или иначе покрай другата си работа. Така активистът Иво Мирчев коментира думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов, че протестните имейли от чужбина са изпратени от негов имейл адрес.

По думите му българите в чужбина чужбина не познават в такава дълбочина българските медии, нямат контакти с тях и така просто е по-лесно.

Валери Симеонов: Президентът стои зад протеста на българите в чужбина

Всички българи в чужбина протестират срещу несъществуващ проблем. Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира темата с репликата си ...

“Важно е да се каже, че във всички мейли, които сме изпращали, са посочвани имената на лицата, които стоят зад тях, заедно с техни координати – имейл и телефон. Това са реални хора и всеки може да го провери, като се обади. Повечето от тях дори бяха показвани по телевизиите”, коментира още Мирчев в интервю за КлубZ.

Относно думите на патриота, че има връзка между фирмата на Мирчев, която изнася продукти за Турция, и активността срещу промените в Изборния кодекс, активистът каза:

“Да се прави такава връзка е пълна смехория. Няма абсолютно никаква връзка между дейността на фирмата и действията ни в защита на изборните права на българите”.

Според Мирчев в момента има опит за атакуване и уязвяване на хората, които надигнаха глас срещу “абсолютното фиаско, което депутатите постигнаха с Изборния кодекс”. "Това е опит да бъдат накарани да млъкнат хората, които се противопоставиха на орязването на секциите в чужбина”, категоричен беше той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com