X
 
 

Оперират Цвета Караянчева в софийска болница

3524 3
photo of Оперират Цвета Караянчева в софийска болница
Снимка: БГНЕС
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза в операционната зала на болница "Лозенец", за да бъде оперирана, състоянието ѝ към момента е стабилно. Това съобщи на извънреден брифинг директорът на Университетската болница про.ф д-р Любомир Спасов, предаде БГНЕС.

"Приключиха изследванията на г-жа Караянчева. Сега я качваме в операционната. Има фрактура на лява раменна става и тя трябва да бъде оправена", допълни проф. Спасов.

Цвета Караянчева е със счупена ключица след катастрофата край Хитрино

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е със счупена ключица след катастрофата край Хитрино, предаде БГНЕС. Както по-рано...

По-рано днес автомобилът, в който председателят на парламента Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира.

Караянчева бе транспортирана от шуменската болница с хеликоптер. Когато пристигна ѝ бяха направени всички видове изследвания - скенер, магнитен резонанс, ехография на коремни органи и др., обясни Спасов.

На въпрос какво е наложило транспортирането ѝ с хеликоптер, той заяви: "Никой не може да се ориентира какво е било състоянието ѝ след катастрофа, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В спешни ситуации това се преценява на място. Аз я видях тук. Тя беше в стабилно състояние, но с много силна болка по време на транспорта. Обезболихме я и я изследвахме."

"Възстановяването на г-жа Караянчева сега зависи от много фактори, но предполагам, че до рамките на един месец тя ще бъде абсолютно възстановена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият пострадал в катастрофата", каза още той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 3 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
    В болница "Лозенец", която уж не е вече Правителствена и не е на бюджета на МФ, а кой знае защо - към Софийския университет! Там няма пътеки и липса на лекарства! Но всички партии си траят! А може и да се досетите, защо!
  • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
    ОТНОВО плащаме милиони за УБО-НСО наглото, като мутри, изатласкване на физически граждански автомобили в банкета и канавките! А противоконституционно правоимащата помакиня караЦура е била без прикрепен колан и е похапвала и попийвала по време на движение от луксозния кетеринг на УБО, да не изпусне авантата! Въобще БКП-мутро-милиционерска ситуация без отговорности и безнаказаност за УБО-мутро-милиц виж още ›› ионерските нарушители и обслужваните партийни противоконституционни правоимащи за сметка на останалите унижени правонямащи данъкопладци! Отделно е супер-РАЗХИТИТЕЛСТВОТО и яко подмазване на шефа на УБО-НСО с хеликоптерното транспортиране без абсолютна необходимост за това! Добре, че не е паднал хеликоптерът - спестени са ни милиони за луксозни погребения и якото крадене около тях! Така че бегом да гласувате за БКП Мая-Фандъковите правоимащи партийни "тротинентки" и да си плащате данъците - за да има от къде да крадат противоконституционните правоимащи!
  • Мислещ 1 Мислещ преди 2 месеца Профил на трол?
    Вече разбрахме,че скенера на главата е показал,че няма нищо там,т.е тяе куха.