X
 
 

Парламентът подновява работа с оставката на Нено Димов

260 0
Парламентът подновява работа с оставката на Нено Димов
Снимка: БГНЕС
Оставката на Нено Димов е първа точка в дневния ред на депутатите, които подновяват законодателната дейност след коледната ваканция. Те трябва да гласуват и номинацията на депутата Емил Димитров за нов министър на околната среда и водите.  

Седмичната програма на парламента се състои от седем точки. Сред тях са окончателно гласуване на Закон за маслодайната роза, промени във Валутния закон, промени в Закона за публичното предлагане на ценни книжа.

Писмо до Караянчева: На сградата на Народното събрание трябва да е държавният герб, не комунистически

Предвид текущия ремонт на Народното събрание, бившите депутати Петър Славов, Мартин Димитров и Методи Андреев са поискали с официално п...

Депутатите ще обсъдят и два доклада – на Комисията за регулиране на съобщенията; за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната.

За 15 януари в парламентарните комисии са насрочени изслушвания на министри. Външният министър Екатерина Захариева ще отговаря на въпроси на депутати от Комисията по външна политика.

На 16 януари пред ресорната комисия ще отговаря и здравният министър Кирил Ананиев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...