X
 
 

Сидеров: Можем да изкараме мандата и без да се обичаме и целуваме

1428 0
photo of Сидеров: Можем да изкараме мандата и без да се обичаме и целуваме
Снимка: БГНЕС
"Можем да изкараме мандата и без да се обичаме, прегръщаме и целуваме помежду си. Политиката не е емоция, брак или годеж, а е съвместна работа в името на постижими цели". Така лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров описа отношенията в т.нар. малка коалиция, предаде репортер на БГНЕС.

"Подписали сме управленска програма, тя трябва да се изпълни", категоричен е Сидеров.

Волен Сидеров: Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, защото няма как да подкрепя една измама

"ВМРО надвишават в пъти партийната субсидия. На тези избори те са изхарчили над 6 милиона. Главният им разход е за застъпници. Не поздр...

Той още веднъж заяви, че според него 7-те процента на ВМРО на евровота са в резултат на сделка и нечестен вот. "Първо – имам информация. Второ – дори да си само наблюдател се вижда, че покупката на американските самолети, подкрепена и движена от Каракачанов и струваща на българския данъкоплатец 3 млрд. лв., е сделка. Партията на Каракачанов да бъде припозната и възприемана като единствената в патриотичното пространство", смята Сидеров.

Той подчерта, че не знае дали при тези негови констатации коалицията "Обединени патриоти" може да продължи да съществува в този си вид. "Тази коалиция до голяма степен се дължи на моите усилия. Една година полагах усилия да координирам работата на три различни партии, но последната година някак си съм дистанциран от работата на парламентарната група, защото има много големи различия. По основни въпроси по някога се разминаваме", обясни Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира още, че заради ниската избирателна активност на изборите за Европейски парламент се поставя въпросът за тяхната легитимност и обоснова необходимостта от законодателни промени в тази посока. "Трябва да се приемат поправки в Изборния кодекс, които да постановяват, че ако са гласували по-малко от 50% от избирателите, изборите не се признават за легитимни. Както е с референдумите", посочи Сидеров.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Мнноо изпедерчени около пИдал бокУ! 6 Мнноо изпедерчени около пИдал бокУ! преди 2 месеца Профил на трол?
  ЗА КАКВА ЛИБОФ ИДЕ РЕЧ КАТО СИ ГО ПЪХАТЕ ОТЗАД? ФАНИ СЕ ЗА ПАЛЦИТЕ СТАНА ОСНОВНО УПРАЖНЕНИЕ ЗА БОЛНИЯ!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Октомври-ТроцкистЪ, този пудел ли е Вождът от стомана, че нещо не разбрах?
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Властелинът на "Златния пръст" можел да го прави и без любов?!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Поздравявам Волен с един стаааар кънтри шлагер: Льох, льох, лили льох, льох, лили льох, за целувки и любов всеки е готов...
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Нямало да се целуват ли??? Охоооо, като го гледам Волен, направо се готвят на гей парада да отидат!!!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Няма мандат вече! Ти какво изпълни от програмата си досега, Волене? Отиваш на боклука на историята - при НДСВ, ако ги помниш.