Смях: Бареков смята два пъти един дълг, не говори вече за убийства

16050
Смях: Бареков смята два пъти един дълг, не говори вече за убийства
Снимка: БГНЕС

Не искам да губя времето на зрителите със сигнала за готвено покушение срещу мен - дал съм всичко на прокуратурата. Нямам скрупули да си вдигам или свалям рейтинга, аз вече не живея в България. Зависимости с бизнесмени и олигарси нямахме – иначе нямаше да имаме само трима депутати в Народното събрание. Това заяви евродепутатът Николай Бареков.

На въпрос кога точно е скъсал със зависимостите с олигарси, Бареков отвърна, че цяло лято Нова телевизия била задръстила ефира с псевдоразследвания. Ако имах връзки с Цветан Василев, нямаше да съм тук, заяви Николай Бареков пред Нова телевизия

Жената на Бареков обясни: Ковачки ни призна, че купувал депутати

Върви една много тежка кампания по медиите срещу Николай Бареков. Това заяви жената до бившия журналист и все още политик Мария Календе...

Бареков стана ненужден на ГЕРБ и ДПС, след като имахме 11% на евроизборите, заговори в трето лице за себе си журналистът. Бареков и Борисов са единствените принципни политици в България – ние имаме принципни отношения, но няма да си пием кафето заедно. Не е като Татяна Дончева, която взе да се прегръща с Борисов този уикенд на конгреса на Движение 21, а тя е адвокат на Гриша Ганчев, на „Мултигруп”, изброи бившият журналист.

Новият и все по-рядко живеещ в България политик тръгна да дава акъл и за новия външен заем. Моята идея за управлението сега беше ГЕРБ и Реформаторите да направят правителство и да има подкрепа от центриска сила (бел. ред. – Бареков явно визираше себе си), но вместо това стана безпринципен тюрлюгювеч, обясни Бареков. И после се позова на вече много популярните думи на проф. Христина Вучева, че България има нужда от 10,8 млрд. лева за 2015-2017 година. Според Бареков тези пари можело да идат за подпомагане на работещата икономика и за образованието, а не във вариант три – да бъдат откраднати. И направи типична за Мая Манолова сметка – дългът ставал за няколко месеца 24 млрд. лева, явно умножавайки по две 8 млрд. лева, които са предвидени за тази година и незнайно защо се смятат по два пъти от различни политици – веднъж към бюджета и втори път към искания договор за дилърство от финансовия министър Владислав Горанов.

Очаквах, че тези хора ще управляват с реформи. Няма нито една реформа обаче, категоричен е Бареков. Българската политика е много голяма мръсотия, аз си научих урока, зареди дитирамби лидерът на „България без цензура”. Вчера г-жа Менда Стоянова по БНР заяви, че ГЕРБ се разбрали с ББЦ за подкрепа за новия външен заем – кой гласоподавател на ББЦ е дал гласа си за това. Половината депутати на БДЦ са на официална заплата при г-н Ковачки, пак каза Бареков. И напомни – Ковачки получи лиценз за продължаване на работа на „Бобов дол” веднага след като нашата група в парламента се разцепи.

По думите на Бареков партията му взима малко под един милион лева субсидия, което „за една голяма парламентарно представена партия” било на ръба на оцеляването. И хвърли мантрата – парите от еврофондовете отиват за германски и френски стоки.

Може да те пазят от лъжесвидетелстване за Костинброд, Николай

На въпрос в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия как Николай Бареков е получил информацията за Костинброд, залязващият политик...

Николай Бареков коментира и статистиката, според която той е един от най-малко ефективните евродепутати. Изказването в ЕП не е активност бе, г-жо Цолова, отвърна политикът и веднага почна да обяснява как ходил да се изказва за енергийна ефективност пред турския парламент, а в Ирландия имал среща с британските консерватори. Бъдещето пред Бареков е следното, по собствените му думи – ще организира конференция за ролята на Иран в Близкия изток.

За финал Николай Бареков посочи, че явно Росен Петров и Любен Дилов-син били направили шоу с приказките, че нещата стават явно лични. Докато бях начело на цялата тази организация имаше ред, имаше харизматичен лидер, готов да яде бой, сега БДЦ има 15 движения вътре, обясни Бареков. И добави – ББЦ ще ходи на местни избори, но самият Бареков нямало да се кандидатира за кмет никъде.

Бареков не пропусна да "не се оплаче" как бил проверяван до девето коляно от НАП - заради имота в "Драгалевци", купен от фирма, водена от бивши кадри на ББЦ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика