Васил Терзиев: За мен е много важно да скъсим дистанцията с гражданите

4699
Васил Терзиев: За мен е много важно да скъсим дистанцията с гражданите
Снимка: Прецсентър ПП-ДБ

"Ако бъда избран за кмет, ще заложа на диалога с хората, с гражданите", каза Васил Терзиев. Неговата кандидатура беше издигната от „Продължаваме промяната - Демократична България“, „Спаси София“ и подкрепена от „Екипът на София“. Терзиев и водачът на листата за общински съветници Борис Бонев се срещнаха с жители в столичния парк „Младост“ 3.

"Екипът ни има добри идеи и необходимата подготовка за едно добро, различно управление", каза за БТА Терзиев. Той допълни, че са подготвили планове за всеки един район как да се развива, като целта е до местните избори през есента хората да знаят какво конкретно предлагат за отделните квартали. "Затова ще прекарам следващите месеци сред хората, за да могат да ме видят от плът и кръв", отговори той на въпрос. Описва себе си като човек, който умее да мечтае и да реализира мечтите си, да ги прилага в действие чрез събирането на „страхотни хора, с които да реализира тези амбициозни мечти", каза Терзиев.

Призив: Васил Терзиев да отвори досието на дядо си

Журналистът и основател на специализирания сайт desebg.com Христо Христов се обърна с писмо до кандидата за кмет на столицата от "Продъ...

Васил Терзиев за Actualno: Искам качествена промяна и очаквам удари под кръста (ВИДЕО)

"Аз съм градивен човек, интересува ме не какво е било, макар че миналото е много важно, за да извличаме уроци, но това, което има значение е, какво правим днес, за да построим едно много по-хубаво бъдеще", посочи още Васил Терзиев. И увери, че залага на позитивна кампания. "Ако попадаме в капана на компроматната кампания, какво в крайна сметка по-различно предлагаме ние, попита той. - Не може да говориш за по-различно управление по време на кампания и след нея да прилагаш похватите, които виждаме докъде са ни довели – разделено общество", смята кандидатът за столичен градоначалник. "Нашата надежда е да не се поддадем по никакъв начин на провокациите и да продължим с позитивна кампания", подчерта той.

Васил Терзиев подчерта, че за него и екипът му е приоритет мнението на гражданите и техните предложения по конкретни теми и проблеми. "Това е много централна тема, уточняваме конкретната механика, но „Екипът на София“, като представители на гражданските сдружения, застъпват тезата да се работи активно с обществото, да се заделя бюджет за финансиране на проекти, които идват от гражданите, да е ясен процесът, по който това става", обясни претендентът за столичен кмет. "За мен е много важно да скъсим дистанцията с гражданите, да има механизъм, по който хората виждат какво се случва и могат да участват в даването на идеи, за да можем да изградим добро партньорство между общината, гражданите и бизнеса", подчерта кандидатът за кмет на София.

"С Васил Терзиев сме чудесен тандем, изключително допълващ се", коментира водачът на листата за общински съветници Борис Бонев. През годините сме генерирали много познания за София, т.е. много добре се допълваме, и вярвам, че като екип можем да изведем столицата до едно много по-добро управление на града в следващите четири години", убеден е той. "Основното послание е хората да повярват, че София може да се развива много по-бързо", подчерта Бонев.

Румен Христов: Пластовете зад кандидатурата на Васил Терзиев ни отвеждат към мракобесните години, когато ДС съсипваше цели поколения

"Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София изглежда интелигентен човек, широко рекламиран като преуспял бизнесмен и иноватор. Това са добри ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Надежда Йорданова: Към ПП-ДБ има атака след атака и скандал след скандал

Бойко Борисов: Иванов и Атанасов не искаха Асен Василев за финансов министър (ВИДЕО)

ЦИК определи реда на участие в процеса на удостоверяване

Военният министър иска България да се настани в европейската отбранителна база

"Продължаваме промяната" за пенсиите: Ограбване на българския народ няма да мине

Какво свършиха депутатите от 49-ото Народно събрание?

Заявления за гласуване в чужбина се подават само до утре

С 30% активност на 9 юни сливането на власт и корупция е гарантирано*

Колко от младите българи ще гласуват на евровота, според Евробарометър

Самолетите F-16 Block 70 ще се поддържат изцяло у нас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика