10 ответни мерки, които очакваме от Русия

13019
10 ответни мерки, които очакваме от Русия
Снимка: Pixabay

4000 лева са си 4000 лева и с тия идеи нашият think tank (фабрика мысли) иска да облажи от последните копейки на руската дипломация у нас. Ето как да сбъднем мечтата на съвременните русофили у нас и как да се принуди България да страда, задето съучаства в налагането на санкции, репчи се, че и гони дипломати.

***

1. Взимане на кирилицата. Русия има цялата икономическа, политическа, военна, културна и енергийна мощ, за да вземе кирилицата само за себе си и да ни остави да се чудим как е Ъ на латиница.

2. Да ни поканят на концерт, но да не ни поемат пътните. Голям скандал ще е и много ще естрадаме.

3. Клипче с Мария Захарова, дето спира точно на интересното. Искате ли да видите продължението на видеото, в което тя кълве ягодки? Искате ли да видите как вади костилките на фурмите с едно смукване? А знаете ли как отваря кокосови орехи? Точно, когато тръгне да го прави, видеото спира. Ад.

4. Отмяна на Освобождението. Русия връща България на Турция, като им я праща в няколко кораба с крадено зърно от Украйна.

5. Корупцията. Половин България няма да може да оцелее без корупция. Краденето на ниски и високи държавни и общински нива да не сме го измислили ние? Не, все от руснаците гледаме. Ами ако си го вземат, какво ще ядем?

6. Путин да вземе Слави при него в бункерчето си. Представяте ли си живота без Слави Трифонов? Невъзможен е. Това е все едно да свърши Преходът.

7. Хакерска атака. Руските хакери вече удариха Пощите, но може да набележат и друга стратегическа цел, която да разклати българската общественост. Примерно може да ни спрат достъпа до торенти, от където да теглим американски сериали, с които ни промиват мозъците да ставаме гейове и цветнокожи.

8. Мрачно предсказание от Ванга, че ако не клекнем и не целунем руските бузи, България ще умре. 83% от предсказанията на Ванга така или иначе ги научаваме post-factum, често "спомнени" от руснаци, срещали се с Ванга преди десетилетия. И едно ново такова разкритие много би ни потресло и притеснило.

9. Да свалят и следващите ни редовни правителства. Ние им гоним дипломатите, те на нас - премиерите. Имат още 69, за да сме квит.

10. Да вдигнат цените на бензина и да спрат да плащат данъци в България. А, то готово.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...