10-те истински цели на Ротационния Преврат

8317
10-те истински цели на Ротационния Преврат
Снимка: БГНЕС

От седмица сме в състояние на преврат, в който двете най-големи парламентарни групи излъчиха правителство-ротативка. В аванс президентът Радев и останалите в опозиция парламентарни партии обявиха кабинета Денков-Габриел за национално предателство. Но в какво точно се състои превратът?

Ето няколко хипотези, които споделяме с вас, след като се допитахме до службите, посолствата, сивите кардинали, фамилия Ротшийлд и вдишахме кемтрейлс за отваряне на третото око, така че да надзърнем отвъд панаира, който всички виждаме.

1. Самата дума преврат има корен въртене. Синоним на ротация. Т.е. превратът е една ротация и спокойно можем математически да изведем, че Преходът свърши и сме в епохата на Преврата/Ротацията. Ротационният Преврат от заглавието е тавтология, при това нарочна.

2. Конституцията вече ще има картинки, судоку, програмата на телевизиите и много по-секси заглавия. Членовете няма да са тия скучните, с които сме свикнали, а ще бъдат сниманите от персонала на Осемте джуджета. Превратната конституция ще съдържа и притурки - анонимни книжки, в които се разкриват контрапреватите срещу Преврата и кукловодите на тези процеси.

3. Всички, които нямат зелен сертификат за ваксиниране, ще бъдат пратени на фронта в полза на Украйна. Всички, които са ваксинирани, ще бъдат активирани чрез ваксините да се пишат доброволци. Всички с фалшиви сертификати пак ще минат метър, защото Превратът обича смелите.

4. Половете на учениците ще са ротационни, както и смените. Ако първия срок си момче и учиш сутрин, втория срок ще си момиче и ще учиш следобяд. През ваканциите учениците ще бъдат небинарни. Матурите ще бъдат трансджендър.

5. Ротационната собственост на къщата в Барселона ще бъде уредена чрез пускането ѝ за нощувки в Airbnb, като приходите от тази дейност ще бъдат инвестирани за купуване на къщи в Челси, Байерн (Мюнхен) и Ал-Итихад.

6. Превратът срещу българския лев ще бъде ротационен, което означава, че вицът за "въртиме тука едни пари", в който мутрите си дават взаимно по 50 лева, за да похапват екскременти от улицата, ще се осъществи наистина. Това е така, защото в банката, като искат да обменят 3 милиона лева за 1.5 милиона евро, в графата за произход на парите ще трябва да напишат "Тука с колегата участвахме в един виц."

7. Забранява се мисленето в събота и неделя, когато то ще бъде позволено само на изкуствения интелект. Така Превратът ще може да използва свежи и отпочинали умове през делничните дни.

8. Чуждите посолства да се ротират всяка седмица, така че при посещение например на ул. Козяк или на бул. Драган Цанков, да се падат контакти с разнообразни страни, така щото цялото международно положение да получи равен достъп до вътрешните дела на България.

9. Ще се забрани определението дебеловрат, както и двойна гуша. Те се заменят от думата преврат, за да се покаже как в епохата на Преврата хората живеят охолно и имат премного шия.

10. Узаконяват се всички врътки и движимо и недвижимо имущество, придобито чрез врътки. Врътката се обявява за национален символ на България и влиза в девиза, като той става "Врътката прави ротацията".

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...