10 топ перспективи пред Иван Гешев

21847
10 топ перспективи пред Иван Гешев
Снимка: БГНЕС

Иван Гешев изглежда на върха на пирамидата за изчегъртване пред новата държавна власт. Главният прокурор е трън в очите на мафията, след като вкара в затвора безчет олигарси, разкри кой гори италиански боклуци, кой фалира банки, кой приватизира електроцентрали и лочи милиарди за дълбаене на варненски езера. Успешната работа му натрупа много врагове, но смелите медии и медийни хора трябва да го подкрепим самоотвержено.

А каква по-голяма подкрепа у нас от даването на акъл. Ние сме най-умният народ и подаряването на къшей от интелекта ни е висш жест. Затова, без повече шикалкавене, подаряваме тези 10 перспективи пред г-н Гешев.

***

1. Да арестува правителство. Министрите са без имунитет и ако правителството ще го чегърта, той може да отвърне с контрачегъртане. Разбира се това е пътят на конфронтацията и веднага всички ще кажат "ама как така", но във Валхала не се влиза през тайни задни входове, а през парадната порта.

2. Експедиция до Марс или Луната. Така Гешев хем ще се отдалечи от помията, с която го засипват тук, хем ще стане първият българо-македонски космонавт. А и българите най-често получават заслуженото си признание далеч от родината.

3. Протест срещу измамата COVID. Ако го оглави, ще изплаши политиците, а и народът веднага ще го обикне. Ако обяви и че ще повдигне обвинение срещу кемтрейлс, направо ще бъде канонизиран.

4. Да заживее у Влади Горанови. Дисидентите в България може да засилят движението си, ако се обединят. На това ни учи историята и винаги единиците са били побеждавани от статуквото. Но двамата в неясно чии апартамент или луксозна вила, с неясно чия кола, хапвайки незнайно какви фурми, може би ще създадат истинска опозиция, която няма да бъде подменена от задкулисни сили.

5. Да се присъедини към чегъртането. Зрелищни арести на Бойко Борисов, Ковачки, Пеевски, Доган. Може и Прокопиев, за да каже, че вече не дели олигарсите на наши и ваши. Това ще запуши устата на всеки критик поне до спечелването на дела в Страсбург за огромни неустойки от страна на България поради неправомерни арести.

6. Мандраджийство. Рисково е в тия скъпи за индустрията и потребителите времена да се произвежда кашкавал. Но който играй - пичели, така че колебанието на главния прокурор защо си не иде на Жоси донякъде изглежда примамливо. А и по-добре да топиш сирене, отколкото да топиш хора пред съда.

7. Премиер на Великобритания. На Острова все още се гневят на Борис Джонсън, който се оказа парти-животно по време на карантина. Британците жадуват мъдър, улегнал човек с каскет, който кротко да се усамотява с книга край мултитемпературния си охладител за вино. Също така фризурата на нашия главен прокурор не прилича на наелектризирана четка за прах.

8. Да се яви на Зимните Олимпийски игри в Пекин. Гешев може да стане доброволец в Столичния дворец на спорта, където ще се провежда фигурното пързаляне и шорт трекът. По този начин ще може да използва умението си да пързаля хората, че си върши работата.

9. Да иде в IT сектора. Всичко живо се преориентира натам, чуждите фирми плащат като за футболист от "А" група, работи се от вкъщи, а екипът винаги е млад, позитивен и амбициозен. А и няма срамна работа.

10. Да стане защитен свидетел на прокуратурата. Така сам на себе си ще е свидетел, все едно Йехова, но без да звъни на хората да ги кара да сектантстват. А и може да се сети нещо щуро!

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...