Да си лъснем хралупката

2777
Да си лъснем хралупката
Снимка: БГНЕС

Неизвестно досега пророчество на баба Ванга, огласено от Смешка Робева:

„България е най-древната страна, разпростирала се на три морета, управлявана от страховити ханове и славни царе. Българите сме най-древният народ, вдигнал първото антифеодално и първото антифашистко въстание, дал на другите народи руническото писмо, глаголицата и кирилицата, християнството и богомилството, киселото мляко и компютъра, самолета и на баба ви хвърчилото. Но ще дойдат времена, когато този велик народ и тази велика страна ще започнат да загиват. Ще ни отнемат лева, шкембе чорбата и кривата краставица, а в замяна ще ни натрапят банкрутирало евро, супа от скакалци и крив макарон. Вместо „История славяноболгарская“, ще ни пробутват Истанбулската конвенция. Вместо военни паради на смели мъже с пушки, по жълтите павета ще парадират лигави гейове с балони. Ще ни тровят с ваксини и ще ни чипират, ще ни пръскат с кемтрейлс, ще крадат децата ни и ще ги дават на норвежките джендъри. Ще съборят Паметника на Съветската армия освободителка и на негово място ще издигнат паметник на султан Баязид Поробителя. По турско дедите ни са се криели в пещерите, за да не бъдат насилствено помохамеданчени, но ще дойде ден, когато българските християни ще бъдат принудени да се крият в хралупите от НАТО и продажните политици, които искат да ги изпратят да се бият в Украйна срещу техните руски братя.

Единствената ни надежда е в Русия. Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България.

Ще дойде мъж със здрава ръка. Българин, около 50-60 годишен. Той ще каже: “Стига сме си играли на демокрация, време е вече да има ред. Да си подредим къщичката, да лъснем хралупката!“

***

Вижте коментарите на водещите политици за това пророчество.

 

РР: За вас може и да е неизвестно, но за руските тайни служби и генерал Решетников отдавна е известно. Що се отнася до последната му част, след избирането ми за президент, тя вече се изпълнява.

ББ: Аз моята къща в Банкя съм си я подредил. Къщата ми в Барцелона съм я оставѝл на една мома да я подрежда. Аз и България бех подредѝл, ама Киро и Асен се изтаковаха на метеното. Но, ако е рекъл Началника и бай Байдън, пак ше я оправя и нея и вас с двеста. Благодарско на леля Ванга, точно ме е описа̀ла

МК: Къщата ще си я подредим, но трябва да постегнем и задния двор, за да не ни изненадат изотзаде. Иначе, идеята за издигане на паметник на султан Баязид не е лоша.

КН: За да ни е подредена къщата, първо трябва да изгоним джендърите от детската стая. Защото невинните дечица са най-уязвими за тяхната отрова. Дори и моето детенце беше заразено от нея по време на следването си в САЩ. Оня ден ми се обажда и вместо “Как си, мамо?“, ми вика: „Ало, родител едно, кажи на родител две да ми преведе 50 000 долара, че ще вдигам сватба!“ Все пак се зарадвах и питам: „Коя е тя, сине, ?“, а той ми вика: „Не съм ти син, а наследник едно. И не е тя, а …“ „Да не е той?“, изтръпнах аз. „Нито е тя, нито е той, а е то“.

КП: Състоянието на входа е литмус за самата къща. Входът на нашата къща България е граничният пункт „Капитан Андреево.“ Ние изгонихме корупцията от входа, а след изборите ще я прогоним и от цялата къща и ще я подредим до последния парапет.

ХИ: При цялото ми уважение към леля Ванга, бих искал да направя следното уточнение. Демокрацията не е игра. Няма демокрация без ред и няма ред без демокрация. А за да има и ред и демокрация, не ни трябва силна ръка, а силна правосъдна реформа.

КК: Искам да се обърна към всички майцепродавци от Клеветническа България, чийто девиз е „Make Bulgaria gay again“ и да им кажа: „О неразумни юроди, поради что се срамите да се наречете джендъри?“ И не се опитвайте да припишете на нас вашите извратени наклонности. Калин Ганев и Юлиян Губатов не са гейове като вас, а истински български мъже. Техният чат не е педалско лигавене, а строго кодиран възрожденски разговор. „Лъснатата хралупка“ и „обезлесената пещера“ символизират нашата скъпа родина, а не нечий умно-красив задник. Ако искате да знаете, аз също получавам кодирани съобщения от товарищ Путин, който вчера ми писа в „Телеграм“: „Малко Коце, секс има ли?“, аз му отвърнах: „Моята тясна хралупка е винаги отворена за Вашата стратегическа ракетка.“ И накрая, благодаря на леля Ванга за точното описание, въпреки че малко ме е състарила.

___________

Б.р. “Ще лъсна хралупката” е мем. В жълти медии се появиха извадки от гей чат, за който се твърди, че е между функционери на “Възраждане”. Единият уж казал на другия: “идвай, ще лъсна хралупката”. Ползваме този мотив, не защото има нещо позорно в хомосексуализма, нито твърдим, че това непременно е истина - не знаем, а и не ни интересува. Но то е правдива илюстрация на някои особености във “Възраждане” - антиваксърите се ваксинират, противниците на еврото държат спестявания в евро, логично е хомофобите тайно да практикуват тоя вид интимно съчетаване.

 

Автор: Чавдар Михов, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...