Диктатура на тролетариата

6591
Диктатура на тролетариата
Снимка: Алла и Чавдар Георгиеви

Явих се под прикритие на обучение в тролска ферма. Това предприятие официално се води фирма за онлайн репутация, по същество - развъдник на фалшиви новини, конспирации, компромати и различни други тъпотии. За да ме допуснат до обучение, показах че разполагам с актив от десетки фалшиви профили в социалните мрежи. Профилите ми долу-горе приличат на истински и могат да свършат работа в тролския бизнес.

Обучението ми се водеше от някакъв лейтенант на име Трол Фейкович Долбойобов - ветеран-доносник, изпечен негодник, шестак във всяко едно отношение. Хем бивш служител на 6-и отдел в 6-о управление на ДС (борба с идеологическата диверсия), хем постоянно се прави на “6 без десет” в главата.

- Трябва ли да съм луд, за да работя при вас? - попитах лейтенанта.

- Не. Вонегът е казал, че не трябва да си луд, за да работиш при нас.

- Но Вонегът е казал също, че ние сме това, на което се правим, следователно…

- Грешка! - прекъсна ме лейтенантът. - Когато цитираш известни имена, вземаш само цитат, който подкрепя правилната теза. Можеш да си измисляш цитати, можеш да ги манипулираш или изопачаваш. Но да прилагаш цитат, който опровергава правата линия, това е недопустимо и по-добре да не се хващаш с тая работа.

- Значи не трябва да съм луд?

- Ако имаш амбиции, трябва с хладен ум да се правиш на луд и да подклаждаш истерия, но без да губиш връзка с главния мозък. Тука имаме опорки да внушаваме, не да си правим екскурзии на психиката. Както е казал другарят Гешев: “Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”. Това е основно правило на нашата професия: прави се на луд и събирай последователи, хлабави в главата. Нека те повтарят нашите преднамерени лудости от свое име и така ще звучат автентично. Но ти самият трябва да си в час. Да не мислиш, че Костя Копейкин е луд? Да не мислиш, че Никита Михалков е луд? Те са най-високо ниво тролове и нито са прости, нито са луди. Те разпространяват толкова успешно своите мисли, подобни на халюцинации, тъкмо защото са хладнокръвни манипулатори. Това обаче не значи да говориш логически свързано. Напротив. Винаги трябва да има логически празнини и противоречия в посланията ни, но заявени с истерична самоувереност. Абе ще се научиш, ама не е проста наука тая!

За да покажа, че и аз поназнайвам нещичко за тролщината, направих следното изложение:

- Преди в тролските конспирации модерни бяха норвежците, които крадат деца, джендърите, които ни истанбулизират, самолетите, които пръскат психоактивни и отровни вещества, ваксините, които ни чипират и зомбират… Сега, доколкото се ориентирам, главна тема е войната в Украйна, която не е война, а спецоперация за освобождаване на украинския народ и рускоезичното население на Украйна от фашисткото робство.

- Точно така - похвали ме Долбойобов. - Сега сме на тема “Украйна” и разпространяваме халюцинации с такова съдържание. Това е свещен поход срещу враговете на руската цивилизация. България е най-древната цивилизация на света, но Русия е по-древна. Украинците са наши братя, но те са отровени от фашисткото робство и сега ги освобождаваме с бомби. Американски лаборатории на украинска територия са създали биологично оръжие. Те клонират бълхи и кокошинки с нанороботи, които поразяват избирателно българи и руснаци с коронавирус. По принцип коронавирус няма, но те са го разработили така, че да удря само българи и руснаци. Сега искат и да отцепят нашата Добруджа за американски военни бази, добив на шистов газ и още биолаборатории, заради които Путин с болка на сърцето ще трябва да бомбардира и нас. Единственият ни шанс за спасение е да изгоним американците и да изнасилим всички украински бежанци, за да покажем лоялност към нашия единствен приятел през вековете Дядо Иван, който сега се казва Дядя Вова…

След това Долбойобов ми обясни, че добрият трол трябва да е гей хомофоб или циганин нацист, или ваксиниран антиваксър, или турчин, подкрепящ Възродителния процес.

На тая част от урока получих сътресение на бъбреците и напуснах това леговище на човешкия позор.

 

Автор: Сър Гей Бубка, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...