Големите геройства на Боян Бориклечката

8405
Големите геройства на Боян Бориклечката
Снимка: Pixabay

Боян Бориклечката е голям български патриот и националист. Той е смел и безстрашен – не се бои от гейове и може да ги напада, когато си поиска. Прозвището си „Бориклечката“ получи, защото веднъж счупи клечка за зъби на две. С голи ръце! И без чужда помощ! Голяма работа е, казвам ви! Той е истински герой!

Боян Бориклечката не знае страх. Една вечер, за да докаже своята смелост и мъжество, той нахълта в гей-клуб и го изпотроши. Само един истинският герой може да се прави на мъж пред гейове. За щастие в онзи момент в клуба нямало нито една лесбийка. В противен случай щяхте да видите какво значи „женски бой“.

Боян Бориклечката лесно изпотроши този клуб. Направи мебелите на трески. Добре, че не бяха от дърво, а от евтино ПДЧ. Иначе можеше да си счупи някой нокът. Което също може да се брои за геройство, защото, всеки знае, счупен нокът много боли...

На следващия ден, за да си припомни тръпката и да си подхрани мъжествеността, Боян Бориклечката нахълта в една забавачка, разля млякото на 6-годишно момиченце и счупи моливите на един 4-годишен разбойник. А на един, който беше навършил 7 години, му отхапа от кроасана. От страната на шоколада!

Подвизите на Боян Бориклечката не свършиха с това геройство. След това той видя на улицата един полицай. Започна да го нарича с обидни думи – крещя му, рита го и дори скача върху него. Полицаят не помръдна – толкова беше респектиран. След като свърши с този подвиг, Боян Бориклечката си тръгна, а полицаят дори не помръдна. Беше от онези, легналите полицаи.

На следващия ден нашият герой имаше участие в една телевизия. Докато вървеше натам, срещна една майка с едно сладко малко момиченце, което имаше наглостта да яде сладолед. Боян без страх взе сладоледа на детето, когато майката не гледаше де, защото е истински мъж и малко се бои от жени… За да се почувства още по-мъжествен, той изрита и едно куче. Чихуахуа, бейби, джудже, с дефицит на растежен хормон…

Такъв си беше Боян Бориклечката – герой и голям мъж! Не го беше страх нито от дете със сладолед, нито от хора с обратна ориентация, нито от баба с бастун, но само ако е бял. Да, той много обича да помага на стари хора да пресичат… магистралата.

Мъжествените постъпки на Боян Бориклечката нямат чет – веднъж спука гумите на една инвалидна количка. Естествено – веднага геройски хукна да бяга, защото онзи можеше да се ядоса и да го подгони. Друг път много смело отмъкна ченето на един дядо, докато дядото спеше... А веднъж дори успя да разплаче жена в цикъл!

Боян Боримечката не трепва и срещу много по-силен противник от него. По време на предизборната си обиколка в едно село видя една крава. Реши да се подкрепи с прясно мляко, хвана кравата за рогата, повали я и изпи всичкото мляко. Не я пусна дори когато видя един селянин с гега да тича към него и да крещи: „Ей, ненормалник, остави ми бика, бе!”

Тези геройства са дребни за смелчага като Боян Бориклечката. Той има един основен враг, който е най-важен за него. Боян няма намерение да спре неравната си борба с гейовете. Той е непоколебим! Ще води тази война до край! Докато не изчезне и последният гей, така ще останем без певци, телевизионни водещи и Парламент.

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...