Новогодишните поздравителни речи на партиите

5205
Новогодишните поздравителни речи на партиите
Снимка: pixabay.com

ГЕРБ. Тази година партия ГЕРБ стана на 16 години. Това малко ни притеснява, защото според Наказателния кодекс на 16 вече може да се влиза в затвора.

Изпращаме една успешна година, в която върнахме хартиената бюлетина и практически елиминирахме машинното гласуване. Но ние няма да спрем дотук. Освен машините за гласуване, ще забраним и машините, които пускат пари, или т.нар. “банкомати”. Както нееднократно заявихме, ние в ГЕРБ не вярваме на машините, а на хората. Затова ГЕРБ ще премахне банкоматите и ще сложи човек на всеки ъгъл, който да ви раздава парите по вашите банкови сметки. В ГЕРБ повече не можем да имаме доверие на машини, на които излизат необясними надписи като: “Операцията не може да бъде изпълнена” и “Недостатъчна наличност”.

През новата година ГЕРБ ще върнем и Лео Меси в Барселона, за да си ползва къщата със здраве и жената с удоволствие.

“Продължаваме промяната”. Идва Новата година. Но искаме ли да я пуснем? Не, няма да я пуснем, защото чухме, че Новата година идва през “Капитан Андреево” и носи със себе си много пестициди! Ние от “Продължаваме промяната” се борим за държава с нулеви нива на пестициди и нулеви нива на корупция.

По-добри сме от Рачков, Стоичков, Горан Брегович, Азис, Геро, Иван и Андрей, които ви обещават само много пари. Ние ви обещаваме всичко. Ние от “Продължаваме промяната” сме нарушавали Конституцията - няколко пъти, Брачният договор - няколко пъти, но никога няма да нарушим вашето доверие да съградим една прекрасна България.

Сигурни сме, че ще имате една шумна новогодишна нощ. Знаем го, защото когато външният министър на Украйна Дмитрий Кулеба дойде да ни иска оръжие, Кирил Петков го заведе в завод “Арсенал”. Кулеба видя сандъците с патрони и бомби и попита: “Ще ни ги дадете ли?” А Петков каза: “Не пипай, това ни е за Нова година”.

ДПС: Скъпи сънародници, изпращаме 2022 година и посрещаме новата 2017 г., когато ГЕРБ и ДПС пак взимат властта. През новата година ние ще поискаме одържавяване на “Росенец” и одържавяване на “Лукойл”, щото вече държавата е на ДПС. Вие всички ще бъдете ДПС, ние го виждаме. И актьорите от Народния театър ще бъдат ДПС. Даже и Валери Йорданов ще бъде ДПС. Тая година си клъцна косата, догодина ще си клъцне нещо друго.

Догодина в Народния театър ще се играе една единствена постановка, под режисурата на ДПС. Тя ще се казва: “Още веднъж тихо и отзад”.

“Възраждане”. Заб. От “Възраждане” не изпратиха новогодишно обръщение. Казаха, че ще изпратят такова, когато наближи 13 януари.

БСП. Честита Нова година на всички, които запазиха членството си в БСП. Честита Нова година, Иване, Гошо, Мария и Петя!

Гледаме, че се прави нов бардак със стари кУ…мунисти, които искат да съсипят БСП. Не ни трябва вашата помощ, другари - Корнелия Нинова ще я съсипе сама.

Весела Коледа и щастлива Нова година и помислете: Явор Божанков е като Дядо Коледа - напоследък загубихме вяра дали съществува.

“Демократична България”. По-голямата част от нас ще празнуват новата година на зле подредените жълти павета, а петима членове на коалицията ще празнуват при добре подредените златни кюлчЕта в Банкя.

Пожелаваме си през новата година Христо Иванов най-после да си намери работа.

“Български възход”. Скъпи сънародници, ние вярваме в доброто, вярваме, че с нашето включване в българската политика ни очаква една изключително успешна година. Тук ще цитираме Джон Кенеди, който на 31 декември 1962 г. за последен път е казал: “Честита Нова година, сигурен съм, че следващата година ще бъде по-добра за всички ни!”

Ние вярваме, че ще бъде съставено правителство с третия мандат. Тук ще цитираме не Джон Кенеди, а Моника Люински, която през 1996 година казва на Бил Клинтън: “Споко, от третия път ще стане!”

 

Автор: Мирослав Милков, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...