А1 дава отстъпки за смартфони и джаджи без подписване на договор до края на юли

2826
А1 дава отстъпки за смартфони и джаджи без подписване на договор до края на юли
Снимка: А1

В рамките на целия месец юли настоящите клиенти на А1 ще могат да закупят нов смартфон или джаджа на промоционални цени в платформата А1 клуб без да е нужно подписването на нов договор. От възможността могат да се възползват всички клиенти на телекома, включително тези, които са станали такива в периода на промоцията. Няма значение дали имат договор за фиксирани или мобилни услуги, като единственото изискване е да въведат правилния промокод, докато правят своята поръчка през онлайн магазина на А1.  

Така настоящите клиенти могат да спестят до 150 лева от следващата си покупка в онлайн магазина на А1. Промокодовете за всички устройства с намаления могат да бъдат открити на А1.bg/a1club-summer. В кампанията са включени ZTE Axon 20, Samsung Galaxy A32 5G, Samsung Galaxy A21s, както и джаджите Huawei Freebuds Studio, Huawei Eyewear II и Huawei GT 2 Pro.  

А1 приветства 16 даровити студенти в своята Лятна академия

16 студенти от различни специалности, отличили се с блестящо представяне в различни образователни инициативи през годината, се присъеди...

ZTE Axon 20 крие истинско технологично бижу под дисплея си. Неговата селфи камера е вградена отдолу, без никакви изрязвания в екрана. Иновативният модел е първият, който предлага тази технология, а А1 стана първият телеком не само в България, но и в Европа, който стартира продажбите му.  

Двата модела на Samsung са насочени към две различни групи потребители. Galaxy A32 5G е класически представител на средния клас, със солидни технически характеристики и възможност да работи с 5G ULTRA мрежата на А1. Galaxy A21s, от друга страна, е по-бюджетно устройство, залагащо на отличното си съотношение цена/качество.  

Три технологични джаджи от Huawei допълват юлските предложения в А1 клуб. В промоцията са включени слушалките Huawei Freebuds Studio, които осигуряват кристално чист звук за радост на всеки меломан. Очилата Huawei Eyewear II изглеждат като излезли директно от шпионски филм, благодарение на своите функции за аудиозапис и възпроизвеждане на звук. Смарт часовникът GT 2 Pro пък е практичен уред с много функции, полезни за любителите на здравословния начин на живот.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com