A1 стартира четвърти собствен спортен канал на 21 януари

7724
A1 стартира четвърти собствен спортен канал на 21 януари
Снимка: A1.bg

MAX Sport 4 ще е домът на дербитата от Ла Лига и футбол от Южна Америка

На 21 януари A1 ще даде началото на своя четвърти собствен спортен канал. MAX Sport 4 ще е домът на най-интересните мачове от испанската Ла Лига, както и на нови спортни придобивки на А1.

Специално за феновете на испанския футбол А1 ще обогати предаванията на Ла Лига със студиа с експертни анализи и коментари преди и след най-интересните двубои. Сред новото съдържание в канала най-сериозно впечатление правят мачовете от двете най-престижни надпревари в Южна Америка – Копа Либертадорес и Копа Судамерикана. Стартът на битките в двата турнира е съответно в края на януари за Копа Либертадорес и в началото на февруари за Копа Судамерикана. Освен тях, по MAX Sport 4 феновете ще могат да проследят и развръзките в турнирите за Купата на Франция и Турция.

MAX Sport 4 ще е част от телевизионния пакет MAX Sport Plus, който до момента включва MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и EDGEsport. До края на януари новият канал ще бъде включен в пакета безплатно, а от 1 февруари цената на MAX Sport Plus ще стане 4,99 лева на месец с 2-годишен абонамент. Той може да се заяви в магазините на А1, на *88 и 088 123, през приложението Моят А1 и на a1.bg.

MAX Sport 4 е поредната крачка от разрастването на каналите MAX Sport. От този сезон те излъчват футболните двубои от УЕФА Шампионска лига, италианската Серия А и испанската Ла Лига. Спортните канали на А1 излъчват над 10 000 часа съдържание на живо годишно. В програмата им попадат едни от най-гледаните спортни събития в света: тенис турнирите от сериите ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, волейболната Лига на нациите, най-големият шампионат за смесени бойни изкуства в света UFC, баскетболните Евролига и Еврокупа, лекоатлетическата Диaмантена лига, Световният шампионат по мотоциклетизъм, стартовете от NASCAR, най-интересните срещи от NHL и още много други спортове, придружени от експертни анализи и коментари.

A1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2017 г. A1 България отчита приходи от 431,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 130,1 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2017 година са 4,38 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,4 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Спорт в бизнеса: Ключът към повишената продуктивност

Милица Мирчева подобри националния си рекорд на 5 км, силно бягане и за Иво Балабанов

134 дни до Париж 2024: Един от най-големите грабежи в историята на олимпийските игри (ВИДЕО)

Антъни Иванов намекна, че повече няма да се състезава за България

Кой е най-добрият колоездач в света?

Скандално: България рискува да остане без щангисти на Олимпийските игри в Париж?

Отхвърлиха жалбата на Антъни Иванов, плувецът трябва да плати близо 30 хил. лева

Подадоха нов сигнал за злоупотреби срещу шефа на щангите

Иво Балабанов и Милица Мирчева атакуват националните рекорди на 5 км шосе

Роден боксьор се сдоби с олимпийска квота и се прицели в златото в Париж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...